Bu benim bir zevkim:)
Geriye dönüp okumuyorum aslında.. Sadece anlık yazıyorum.. :)
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=36201
Bakmak ve görmek!?
Ben dopdolu bir yanlizim :)
Bu foruma ilk üye olduğumda viop başlığında yazdım.. Ama sanırım bayan olduğum için benimle çok iletişim kurmadilar.. Ki bayan olup erkek nicki alan insanlar var forumda.. Bunu yapmak istemedim..
Ben de buraya geldim ve işi ilerlettim:)
Esince ve mutlu olunca yazıyorum buraya.. Hepsi bu:)
Sevgiler ve bol kazançlar:yes:
Günaydınnnnnn herkese:kalp:
Yeni bir başlangıç olsun hepimiz için.. :kalp:
https://www.instagram.com/reel/Cwvx2...FiZDMwYg%3D%3D
Bu hafta OVP açıklanacakmış.. Yine acele acele bişeyler olacak demek ki Viop ta.. Uzak durmak lazım:)
Ben şimdi gidiyorum.. Hepinize bol bereketli bir hafta diliyorum..
Birazdan Hava Atışıyla Viop başlayacak..
Buradaki hakem Pala.. Oyuncular da sizsiniz:)
Sevgiler:kalp:
https://www.instagram.com/reel/Cvvld...FiZDMwYg%3D%3D
Ellerindeki longları eritmiyorlar.. Ekleme yapıyorlar.. :):):)
Long ortalama maliyetleri aşağıda kaldı.. Ya artık verirler yavaştan kar al yapıp shortlara yönelirler... Ya da bir haber bekleniyor çıkış için.. Çünkü shortları artmadı longları arttı bugün..
Ben açıkça fikrimi söylüyorum..
Artık 8850 ye kadar bir düşüş bekliyorum.. Bugün yarın.. Çünkü artık longları kapatmaları gerekiyor.. İki haftadır izliyorum.. Belli bir seviyeden sonra Kar Al yapıp diğer tarafa yöneliyorlar..
Döngü bu şekilde...
Bu da benim son endeks yorumum olsun:yes:
Ekim vade için yazdım herşeyi..
Kendinize iyi bakın:hi:
Evet Hoşçakalın :hi:
Selmalar:hi:
Arkadaşlar Finansinvest ile çalışan var mı aranızda? İki gündür hesaba giremiyorum. Sürekli hata veriyor... Müşteri temsilcilerine ulaşamıyorum...
Çok berbat bir kurummuş..
Ve bugün artık sinirlendim.. Pozisyonlarımı kapattıktan sonra içeriden paramı çekicem dedim.. Hesap sürekli bloke oluyor çünkü..
Vioptan teminatı çektim 1 dk dolmadan hemen fon almış.. Resmen parama da bloke koymuş..
Gün içerisinde açıktaki parayı kullanıyorlar mı acaba? Sürekli eksiliyor gün sonuna doğru normale dönüyor...
Sattırmıyor da fonları.. Saat 12 den sonra.. Yarın sabah satıp nakite dönüp çekmek istiyorum. İnşallah 1 dk içerisinde yeniden fon almaz..
Müşteri temsilcilerine kimseye ulaşamıyorum.. Telefonlara çıkmıyorlar.. Kaç defa aradım. Mail attım..
Nakitteki paraya 1 dk içerisinde nasıl fon alır ya. Belki ben havale yapıcam.. Ayy çok sinirliyim..
Ellerindeki lotları saydığımdan beri süper işlemler yaptım. Hep kazandım.. Bunun bunlar ile bir ilgisi var mı.. İşkillendim..
Olamaz ya benim gibi bir ky ile uğraşılmaz ki... Millette ne paralar var.. Neler kazanıyor.. Benle neden uğraşılsın..
Bütün bu zora koşmaların kazançla bir ilgisi var mı.. ???
Şimdi başka bir kuruma geçicem.. Eğer onda da böyle sorunlar yaşarsam netleşecek bu durum ben de..
Finansinvest ile çalışıp hesaba girememe sorunu yaşayan oldu mu?
Özellikle dün 11:30 ile 14:00 arası hesaba giremedim. Girsem bile hemen hata verdi kapandı. Bazı hataları 'şu an başka yerde oturum açtınız o yüzden bu sayfa kapatılmıştır' şeklindeydi..
Bu bana özel birşey mi? Herkes sıkıntı yaşadı mı özellikle dün..
Benim gibi bir müşteriyi kaybettiler.. Öyle de güzel komisyon kazandırmıştım..
Devlet bankasına geçicem..
Herşeyim devlet bankasında olacak artık.. Tüm mevduatlarım, yatırımlarım..
Biraz ciddiyet ya..
Ne işlem yaptırtıyorlar, ne paramı veriyorlar, ne de telefonlarıma çıkıyorlar..
İnanılmaz.. Sinirden gülüyorum:):):)
Demek milyonlar ile işlem yapsam başım belaya girecek.. Burdan bunu anladım ben..