Dayucuğum detaylara girmeden, hani bu daha gider, saç baş yolup sattım kurtuldum diyen sonra da iyiki satmışım bu daha düşer diye basit bir grafikti yahu :he:
Printable View
sabah gördüğü değerin altına gelecek diye beklentim vardı......tahvil faizleri bugün düşüşte olduğundan LONG a döndüm kaçgündür faiz yükseliyordu......bugün tersi bir durum.....var....
Mısır Başbakanı, IMF ile anlaşma imzaladıklarını açıkladı
IMF, Mısır'a 8 milyar dolar krediyi onayladı -IMF Yetkilisi
U-100 kaç, ekranı açık biri yazabilir mi?
İsveç, 11 Mart'ta NATO'nun 32'nci üyesi olarak İttifak'a resmen katılacak.
Türkiye bu ülkeye okey dememliydi....ileride ülkemizin en büyük ayak bağlarından biri olacak......
pankek yine tabana koşuyor, kalır 5 :kahkah:
Taner Genek
@TanerGenek
·
28d
Ver bakalım pala efendi
Alıcı taraftayım son 1.5 saat
Long yapmamamdaki en büyük engel bu zat..:).600 k takipçisi var bu arkadaşın-tez konusu...(çok trentler kaçırır ama nasıl bu kadar takipçisi var)..Genelde böyle konuşunca tersi oluyor...
Ülkemde kimler hak etmedikleri halde nerelere geliyor,bunu her yerde görüyoruz...
Hep eleştiriyorum..Ama bu işin kralı da var İSMAİL VE ALİ ....İltifat marifete tabidir...
arkadaşım bu borsa dönmez dibi aramayın 8200 o kdr bariz ki siz dalga geçiyordunuz geçen hafta ama siz de perisan oldunuz :)
viop artı makasa geçti.....şu dakikalarda.....
BORSA OYUN TEORİSİDİR...100K nın aynı anda uyguladığı stratejisi zaten o an çöker.
Borsadan para kazanan kimse başkasının ağzının kokusunu çekmez.DERSLE vs. uğraşmaz.
Borsadan çorbamız kaynıyor.O bana yetiyor:)
Tıklanıp ,Para kazanacağım diye hiç milletin kahrını çekemem..
Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin tepkisini çeken raporu düzelten BofA'ya SPK konuyla ilgili inceleme başlattı. BofA'nın bu raporu kasıtlı olarak piyasaya sunup sunmadığı inceleniyor
Basss palişkooommmm bass aşşaaa :rules:
9807.00
9850 aşılabilirse viop. sanki fışkırtabülü.
Ciddi mi yahu?
Ayda bu kadarsa çok iyi para..40 k olsa bile iyi.Uzman öğretmen 42 .000 alıyor...bir de emekli maaşın varsa...ohhhhh.Ben de diyorum millet neden bu takipçi-tıklanmayı önemsiyor...
Bence asıl REİS ELON MUSK mış..emekliye reis vermiyor ama diğer reis veriyor..:oleyo:
x100 ben daha düşemiyorum dedi.. çoğu devre kesti zaten.
xu30 önemli.
dün aynı endeks aynı şey .. 50 ye yakın tavan vardı. !! 300 küsür artıydı.
bugün 70 80 hisse artı :) bırak tavanı...
bist çok değişti..
neyse sanslısınız yarın yesil olur :)))
Tohatlı abi akşam pazarında hisse alıcan mı
Tavuk mangallik cikarmi aceb
Enflasyon %2 görene kadar faiz inmeyecek dedi....
Altın yine cıkıyor...
Bu sefer durduramayacaklar...
AK Parti'den emekliye ek zam sinyali
söylediğim olacak sanki......emekliler için.....
başkanın sallaya sallaya kolu yoruldu
:drunk:
Bu arada gümüş ons u fışkırttılar tekrar......
Altıns1 dense direk altın almak lazım...2-3 gündür gramaltın ralide ama altıns1 de tık yok...
Geçen seçim sonrasında da baskı yapmışlardı..Oysaki gram altın ralli yapmıştı..
pıst 100 de 3.02 den satılan malın 2.75 bölgesinden ilk alımlarımı yaptım.
benim graflarda 2.65-2.70 dip gözüküyor buna göre hareket ettim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar.
İran, 50 milyon dolarlık ABD petrolüne el koydu