Abi hisse olanı dedim yaa:)
Printable View
2 not artışına karşın burası çok sessiz, nasıl yorumlamak lazım ? :)
outlook veya hotmail e giremiyorum.
Bu sorun sizlerde de var mı dostlarım?
Bugünde Piyasanın en iyi alıcısı Oyak Yatırımın alışının tamamına yakını EREGL kaynaklı alışı, cuma günüde böyleydi!
https://resmim.net/cdn/2024/07/22/W8QVgn.png
e devlet çökmüş gibi
kurbağa kaçmasın diye mi sabah beri hareketler acaba?
yerli milli bu kadar oluyor eregl altın bulmasa , sasa nın bedelsiz hikayesini bu kadar geçiktirmeseler , turizm tırt olacağını bildiklerinden hatırlarsan 2-3 ay önce yabancı çıkışı oldu kuşta buradan çıkan bım,telekoma gitti yazı onlarla geçiriyor sistem bence bu fiyatlarda olması bile iyi şimşek koltuğa oturmadan pıst 100 seneryosu zaten yazılmış nasıl ilerleyecek nereden not artırımı ,nerede banka raporları ,nerede ykbnk satış hikayesi hepsi seneryo oyunculara gönderilip rolü ezberletilmiş yönetmen motor dedi filmi çektiler :)Şimdi yeni seneryo yeni oyuncular gerekli
Ne zaman ülke tam anlamıyla sefillesmeye başladı. Dovizi yukseltip düşürüp kkm ye geçiş. Sonrasında 0,69 kredi ile konut kredi zamanı... Kaldiracla yüzde on peşinat yatırdılar fiyatlar arttı binlerce konut sahibi olup vatandaşa uçuyor kaçıyor diye okuttular. Maliet on lira kazanç bin lira... Peşinden çip krizi ayağı depolardaki arabaları piyasa cikarmayip karaborsa yaptılar... Böyle böyle sıfır maliyetle servet sahibi oldular. Tabii ki ekonomi dişlileri pic oldu. Eyt bu işin hiçbir yerinde. Bunların mi maliyeti yüksek yoksa primini yatırıp geri isteyenin mi?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ev sahibinin ,mesela 2020-24 arasında kira vergisi beyanı vermediğine dair KUVVETLİ ŞÜPHE var ise bununla ilgili araştırma talebi-bildirim oluşturulabilinir mi?
Defterdarlık,maliye veya alo 189 a....?
Bu forumdaki yüksek-farklı kültür düzeyine binaen sormak istedim..
https://i.hizliresim.com/f2tsc61.png
Adam sanat icra ediyor helal olsun bu işi biliyor
Yarın ereğliye realize gelirse endex biraz daha gevşeyebilir
Reiz büyüksün
Atatürkler üstüstte gelsin paraları istiflerken
Ereğli altın bulmuş diyorlar.
Gübre fabrikası gibi her gün yüzde 3 yaparak gitmesi gerekiyor
Gübre fabrikası altın buldu haberinden sonra üüüle olmuştu :drunk:
Abka, Alo 189’dan şikayet oluşturulur ise mükellefin bağlı bulunduğu vergi dairesi inceleme başlatır. Eğer ihbar doğru ise tarh edilen vergi tutarının yüzde 10u kadar ödül var ama bu yüzde 10 kurumlar vergisi mükellefleri için. Gelir vergisi mükelleflerine bakmak lazım.
Öte yandan kişi vergi beyannamelerini düzgün bir şekilde vermiş ise(ihbar asılsızsa) ihbar edenin kimlik bilgileri mükellefle paylaşılır. Mükellefin konuyla ilgili dava açma hakkı vardır.
Speklerdeki taktik aynı mınakoyu, yüzyıl geçse yine değişmez :kahkah:
Cümleten hayırlı işler bankalarla..
Yanlis anlaşılmasın enflasyon muhasebesiz bankalar haaa
Türk Hava Yolları, özel anlaşmalarla tarikat ve cemaatlere, özellikle İsmailağa Cemaati üyelerine binlerce bedava bilet verdiği ortaya çıktı.
İsmailağa Cemaatine 2021 yılında:
132 adet yurt dışı ekonomi sınıfı
244 adet yurt içi ekonomi sınıfı
11 adet hac ve umrede kullanmak üzere ekonomi sınıfı
KÖPEK KANUNUNDAN,Ötenazi çıkarılmış.
Gönlerce süren kanun taslağından kocaman bir yalan çıktı..DAĞ, FARE DOĞURDU
Köpekler her yıl 5-6 yavru doğurur.2 tanesi bile hayatta kalsa , yakın zamanda nufus patlaması yaşayacaklar.
3-4 seneye (eskiden köydeki koyun sürüsü gibi) köpek sürüleri göreceğiz.
RABBİMİZİN böyle bir beyanı yok.
Tam tersine bir insanın ,cocuğun ,masumun hayatı tüm köpeklerden üstündür anlayışı vardır.
Eğer toplumsal huzuru bozuyor ve çocuklar parçalanıyorsa her türlü çözüm denenmelidir.
İnsana değer verilmeyen ülkemde sokak köpeklerinin bu kadar İTİBAR GÖRMESİ ilginç
Avrupada tam tersi..Sokaklarda huzurlu insanlar ve sincaplar var..:)
Benim mantigima göre bir yaratıcı var bizi de hayvanları da o yarattisa çözüm olanağı var ve kullanmadan direk olduruyorsak mantigima göre yaratıcı hesabini sorar
Barınaklara toplanıp kisirlastirarak sorun çözülür
Çok fazla hayvansever var bunların masrafını da kimse karışmaz hayvanseverler ustlenir
Ben yürürken karınca var mı dikkat ediyorum o da can sonucta
Ve hayvan sevgim bana inanılmaz anlatamam inanılmaz şeyler kazandırdı