alacaklar demiyorum, mevcuda göre değişiklik o olur diyorum,
alanlar bende reel bölge tanımlı onun içun öyle yazdım,
beklenti yok yani, fiyat nereye giderse oranın tanımı çalışıyor,
alan esas trading,..
Printable View
abd verisi beklenti dahilinde
Hala 280 doları düşüremediler..
kac haftadır yatay bu ne arkadaş..
280 kabaca 9500 dusse de şu senliği bi izlesek artık...
Vade geçişinden beri sistem sinyali yok boş boş bekliyorum flat olarak, yalan olmasın ayın 4 ünde bir sinyalim geldi 5 inde -30 puan ile kapattı, hala flat bekliyor, teknik olarak da savaşacak grafik oluşmadığı için diğer hesapla da flat duruyorum ama sıkıldım :oleyo:
dış ticaret açığı ve resasyon ihtimali var,
olası resasyonu zaten speküle ediyorlar, olacakmış gibi,
yani üç beş teknoyla sürdürdükleri temettücü piyasaları başlarına göçecek,
o nedenle kaygılılar,...powel ise 8 aydır askıda tuttuğu faizlerle ortaya salata yapıyor,
görece yüksek USD abd yi genel alıcı yaptı, zaten öyleydi hepten öyle oldular,...
powel sabun gibi herif, dolaysıyla piyasaları powel den netlik bekliyor,...
yalnız öyle biryerde direniyor
burdan sağlam kayarlarda ihyada ederler
tam kumarcı işi
Bozkurt şu baraj kapaanı açda feleğini şaşırsın pala
Bistte eylülde mikerler belki birazcık kıpırdama ekimde olursa olur olmazsa geçmiş olsun.
buralardan alıyorlar gibi .. global fed faiz düşüşü coşkusunda verecekler burdan aldıklarını ...
Akşama kadar yazmıycam dedim senin yüzünden yazıyorum.ortaya lafı atıyonuz soonada milletten ben azar işitiyorum :)
Gülmekten karnım ağrıdı dayucuğum, düşmüyen endekis icat etmişler ama hisselerde ki düşüş şahane :kahkah:
Endekis bi fışkırttırsa da şu dipten açtığım lönkü herife verip biraz para katlasam :drunk:
sn SEL, günlük ya da haftalık olarak yaptığım bir sistemim yok malesef, trend takip eden yapıda çalışmıyorum, sadece formasyonel olarak 5dk lık periyotta robot çalıştırıyorum. Tabi trendin yönü sistemimde bir etken ama trendi takip etmek için odaklanmış bir sistem değil.
Uygun koşullar sağlanmadığı için flat devam ediyor şimdilik.
https://i.hizliresim.com/7mne4z8.png
işlem stili aşağıdaki gibi yani öyle her harekette pozisyon alan bir sistem değil
https://i.hizliresim.com/kiahfhx.png
Ben kendimi ölücü zannderdim
210-220 dolar olasılığından bahseden arkadaşları görünce 7 kez zemzemle yıkandığımı farkettim :drunk:
oraya kadar uzaması için düğmeye filan basmalılar heralde
tşk ederim .. sn. ZerK
baraj kapaanı açsın diye çağardık reizde lönkçü çıktı
tekrar çalı dibine dönebilirsin Bozkurt :kahkah:
Elliotçuların bir 9523'ü var, bakalım nasıl savunacak orayı?
1 tane teknkci dahi surdan doner buradan ralli diyemedi diyemiyor aylardır teknik meknik yok bam bam bam anca suraya kdr düser :) onu dedem de bilir
Ensar vurdu yine kaptı çorbayı
Dax +1 e giderken
yazarken 280 patlamış :)
vade gapı kapanmış oldu. artık burnunu yukarı çevir dayı, kaç gündür sopalıyorsun.
Bozkurt şöfer atladı gibi gülüm üzgünüm
Aha buradan döner..olmadı buradan..diye diye HERİF GELENE GEÇENE VERİYOR...
Bilmediğimiz bir şey mi var?
Twitter da giydirenleri şuraya yapıştırın da biraz gülelim hem de düşünelim. Eylül u de yediler hirtlar..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eylülde ralliiiii :he:
benim penceremde düşüş şimdi başlıyor..
bakalım nasıl şekillenecek piyasa..