hala bekliyorum tebrik edicem yalandan kimse ölmez long açıp tokatı yedin akşama şortu kapattım yazmak büyük başarı:)
Printable View
Real tıme yazıyorum ayağına burayı algı yerine çevirmekte nasıl bir kafa.
bugün ne satıyoruz suriyeye horuz mu ? :drunk:
suriyede geçici hükümetin adalet bakanı.. şeriat hükümleri geçerli olacak. kadın yargıçlar olmayacak diye açıklama yaparak başlamış. yapısal reformlere :he:
maşallah..
ülkede zerre para kalmamış.. uğraştıkları işe bak.
:drunk::drunk:
https://i.hizliresim.com/2p2oe72.png
evet 240 dk grafımız önemsediğim 2.84-2.85 bölgesi ara destek bu bölge çalışmazsa kanal dibi 2.79-2.80 bölgesi .
basit olarak indikatör vs koymadan benim gördüğüm hafta başından beri uyarı yaptığımız düzenek.
cümleten günaydın ... kısa vade bearish senaryo devam ediyor tahminim ... yalnız bugün tepkiler gelebilir .. dolar bazlı kanalizasyonda .. bir destek seviyesi vardı oraya geldi .. .. gap bölgesine gelindi .. .vadeli tarafta pozumu buna göre ayarladım .. kısmet .. ytd ..herkese bol şans ..
suriyede başı açık tonla sünni.. ve alevi var.
mezhepçilik daha hükümet kurulmadan başlamış. bizim şeriatçı kafa bazı gazetecilerde tee şimdiden kendi ülkemizdeki vatandaşlarla tartışmaya başladı bile mezhepçilik yaparak .
daha bunların kürtleri var..
israil bu kutuplaşmadan en karlı çıkan ülke olur. rahatlıkla bölüp yönetir.
geçmiş olsun..:drunk:
geçici hükütmetin adalet bakanı noktayı koymuş zaten. şeriat geçerli olacak diye.
htş .. ahlak polisi kurmaya çalışıyor biyandan.
buyur abi bildiğin molla. esedi çok arar bunlar.
ülke bitik halde.. kasa 0 ...şeriatçı kafa değişmez abi... türbandır en önemli konusu.
Para beklentisi terbiye eder. Çok para temterbiye eder... Fakir herşeyi ister rasyonaliteden uzak talepleri olur. Hele bir para kazanmaya başlasinlar beseriyete sarılırlar. Bak bizim hacı hocalara alayınin dini imanı gitti, pudraya başlayanlar bile var:):)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birlikteşöyle olamazlar.. daha öncede belirttim burada.. oradaki geçici hükümet bildiğin talibandan devşirme.
eğer bunlar daha da güçlenirse. dediğin üzere birli kesinlikle olamazlar.
ancak uzun vadede mezhepçilik gözetmetyen bir hükümet kalıcı olabilirse. ( sanmıyorum çünkü taliban acımaz . cihad bilmem ne götürürler adamı ) anca ozaman birlik içinde yaşayabilirler.
onada ne israil nede abd izin verir.
ypg dediğin ordu 100 bin askerden oluşuyor boru değil. :)
:drunk:
Ahmet Hakan:'' Suriyeliler geldiler diye sinirlendiniz. Gidiyorlar diye de sinirleniyorsunuz.
Siz ne istiyorsunuz arkadaş?''
Bence;Burada kalsınlar da onların ezilmişliklerini görelim diyorlar..
Şu leş tayfanın dediği hiç bir şeye inanmam...Ne yani iftira-yalan söyleseler(onlar için stratejik tutum),kimden korkacaklar.
Bunlar değilmiydi,meryem-altından tuvalet-bolu savcısı(ismailin haberi)....
Çinli firmadan alınmış askeri üniformalar.ADAMLAR CEPHEDE SAVAŞIYOR.Sence bumu temel meseleleri...
ADAM KAZANDI..13 YIL SONRA EMEVİDE NAMAZ KILDI.O namaz bildiğin namaz değil.ZAFER NAMAZIDIR.
13 yıl sonra da olsa dediğimi yaptım olayıdır..
Kandirilmaya doymayan ahmAK tayfa keşke gitseler ama gitmeyecekler
Bu ahmAK 20 yildir herseye kandı inandı hiçbiri de gerçek olmadı yanildilar aldatildilar kandirildilar hala konuşacak yüzsüzlüge sahipler
şam orada.. valla.
13 yıl beklemeye gerek yok bin otobüse namazını kılıp gel.
:drunk::drunk:
Bazılrının tutumu bu ama..BEN artık GİTMELRİNİ İSTEYENLERDENİM..davulla-güle güle gitsinler.Orada huzur bulsunlar.
ama bazı yorumlar,onların mutlu olarak gitmelerini istemeyecek ölçüde.
UYGUN ORTAM YOKMUŞ vs..ADAMLAR KAZANDI..HEM DE KENDİ ÖZ ÇOCUKLARI ORADA...
Sizin öz çocuklarınız var artık.En kısa zamnda gidin...denilmiyor.
Ortam uygun değilmiş-daha kötüsü olacak vs...diyerek KALIN MI DENİLİYOR ACABA?:)
Forumda kavga çıktıysa BİST’e çakarlar.
Kural böyleydi galiba
süleyman şah türbesi geçmişten bugüne tarihini merak eden varsa güzel bir derleme yapmış.
https://www.youtube.com/watch?v=KTm0-wtS97o&t=761s
Burada olsun diger mecralarda olsun yazılanları hayretle okuyorum , şu anki yönetime karşı biri olarak kimlerle beraber hareket ediyormuşum diye kendime soruyorum, Esad'ın devrilmesinden niye bu kadar rahatsız oldunuz.
bu kafaya hangi kanallardan ulaşıpta burada toplu şekilde ithamda bulunuyorsunuz ?
bak ben 20 senedir tv izlemiyorum ! bikere daha belirtelim gerekirse bin defa daha. yazarız yine almaz kafanız ...
burada kimse suriyeliler gidiyor diye üzüldüğünü sanmıyorum.. esadı okum kadar sevmem diye daha geçende yazdım. ve burada kimse esad devrildi diye üzülmüyor.
duyulan endişe mezhepçilik çatışmasının başlaması.bu şimdiden başlamış ! bu nede demek.
bu orada kalan suriyelilerinde kalanının tr ye gelmesi demek.
anladık türkçem bozuk.. ama ahraza anlatam o bile anlıyor beni. viop gibi okumuş etmiş kesim nasıl anlamıyor hayret.
haa esed dostuda vardır belki ama onlar sesini çıkarmıyordur zaten.
bu kadar basit kelimeleri anlamak zor mu ya ? :drunk:
gidenlere üzülüyormuşuz diye algı yaratmak.. salakça aslolan.
ben 2 sene içinde avrupaya gitmeye kararı almışım. sırf gelecek 15 sene içinde nüfusun trdeki nüfusun yarı yarıya mülteci araştırması var.
sizin yabdığınız algının.....
neyse.
bakınız emlak topicinde uzun zamanıdır yazarım ederim. oradakilar şahiittir neler yabdıklarıma.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...57091&page=415
hala algı kasmalar....
xbank takip edenler formasyon mevcut çalışırsa aşağı kırılımlarda dikkat edilsin.
@emlak
Suriye işine mi girsek. Her şey çok güzel olacak diyollaaaa:oleyo:
Yazdığımı anlayan anladı çok önemli degil ,
Uzun süredir yazmıyorum ben 15 sene önce bu site sayesinde borsada yatırım yapmayı öğrendim çok değerli insanlar vardı ama gereksiz kavgalar ( ego yarışları veya siyasi kavgalar) yüzünden bir çoğu yazmayı bıraktı bende sadece yonelimi takip için kullanıyorum.
günün en'lerine bakıyorum hepsi GYO
suriyeliler gidiyor öylemi.. eee gyo lar neden gidiyor :drunk: talebin düşmesi lazım değilmi ?
tam tersi olacağını pala şimdiden anlamış olmasın. :drunk:
ben yine elveda diyorum .. teknik analiz ,temel analiz , dalga analizi vs . topiğe bu anlamda destek-emek veren fikirlerini samimi biçimde paylaşan iyi niyetli tüm arkadaşlara teşekkürler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun .. gönlünüze göre olsun .
polemik .. ego ..algı.. saçmasapan muhabbet vb farklı psikolojik dürtülerle iyi niyetli olmayan amaçla yazanlarıda kınıyorum .. ve başaramayacaklarını/başaramadıklarını tahmin ediyorum .. selametle ..