Gece saatlerinde olacağı konuşuluyor.
Printable View
Gece saatlerinde olacağı konuşuluyor.
yerli ve yabancının olmadığı bir borsada trend desteğinin tutmasını beklemek ( hisse senetleri için ) büyük tabloyu görmemektir..
işte kriz de burda başlar..
bakın bunlar ısrarla 8500 üstünde tutmaya çalışıyorlar..
içi boş bir uğraş..
çünkü GERÇEK ALICI YOK..
bakıyorum bazı kağıtlar trend desteğinde..eee kim alacak bunları..aşağısı uçurum..belki %50 kayıplar olacak..
o yüzden 8500 üstünde tutuyorlar endexi
Düşüşler şuan küresel... görünüyor...abd borsaları derin düşüşte... Kayyum değil ., bazıları bilip bilmeden yorum yapıp, manipülasyon amaçlı haberleri bilerek veya bilmeden taşıyıp panik yarattı
Rok hakkında soruşturma başlatıldı
bizim borsa 8600 e düştüğünde abd borsaları daha yukardaydı..demekki bizim sorun içerde..niye..çünkü yabancı zaten yoktu, şimdi yine yok..kabul edelim etmeyelim..23 yıldır YERLİ İÇİN DE ilk kez GÜVEN KAYBOLDU..
Kayyum olarak hedeflerinde İstanbul vardı imamoğlu rüzgarı esince piyasalarda geri adım attılar eğer CHP ye kayyum atanma işine girerlerse Hikmet Çetinin simi geçiyor 45 gün sonra kongre falan deniliyor bu global piyasalardaki ve kendi piyasamızdaki zayıflık varken bunu yaparlarsa insanlar daha çok ses çıkaracakdır.Bu dedikodular bilinçli çıkarıldığını düşünüyorum kim sosyal medyada bunu dile getiriyorsa zarar edenler varsa versin avukata şikayet etsin manüpülasyonu yapanları
Müthiş bir operasyon çektiler. Bundan ROK un sakalı ne kadar acaba ??
Artı da kapatırsa şaşırma:ok:
Reis verdin mi longlari:oleyo:
sp500.... -2,6
gündem... kayyum
faiz kararı
9 ayın çarçambası bugünü buldu :yahoo:
yarın bozkurt dayudan başkası işleme girmesin... batar yoksa.. o bir yolunu bulup batmıyor :bravo:
https://i.hizliresim.com/3kcejad.png
Bu şahısın son 15-1 ay lık telefon görüşmelerine bakılmalı yargı tarafından
Bu adam nasıl bu kadar net ve kesin konuşabiliyor ?. Kimlere güveniyor kimler bunu koruyor bu haberleri yaptırıyor. Akıllara ziyan işler.
Yok soruşturma açılmış yok falanmış filanmış. Bu adam kaç zamandır aynı filmi yapıyor ve devam ediyor bu tarzına. Bugün şu söylentinin açtığı yaraya bak.
amerika borsaları bizim kapanışa göre % 2'den fazla düştü... sebebbini bilen varmı ? ne oldu ?
kayyum olayını atlatırsak, bu önemli olacak
Fed Başkanı Powell: Federal borç sürdürülemez bir yolda. Tam istihdam seviyesinde olmamıza rağmen şu anda kriz düzeyinde bütçe açıkları veriyoruz.
Fed Başkanı Powell: Bu yılın geri kalanında hedeflerimizden uzaklaşacağız, belki gelecek yıl yeniden devam edebiliriz. Tarifeler, Fed’in en iyimser tahminlerinden bile daha büyük.
Powell konuştukça bastılar zaten tarifelerin üstüne tuz biber ekti..
Fay hattında ciddi titreşimler var.Kılıçlar çekildi.Kılıçlar bir kaç level için mi çekildi yoksa game over için mi .Önümüzde az bir zaman var bunu anlamak/ teyit etmek için....( Buz adamdan ancak bu kadar)
Viob kaç kapattı gece işlerini kafam almıyor meraktan soruyorum :)
Fed Başkanı Powell'den faiz mesajı: Acelemiz yok
ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, faiz indirimine aceleleri olmadığını belirterek, Başkan Trump'ın gümrük vergilerinin tarifelerin ekonomik etkisinin beklenenden daha büyük olabileceğine ve bu belirsizlik karşısında temkinli bir duruş sergileyeceklerine dikkat çekti.
Bu akşam yaptığı konuşmadan alıntı.Faiz indirimine şu anda gerek yok diyor.Turup ise indir diyor.
gümrük tarifeleri üst direnç 1000 buranın üstü yok, sakın hayal kurmayın :ok:
şu an 145 sonra 200 300 500 1000 ara dirençler :oleyo:
2025 de zengin olamayan 2525 i bekleyecek :ok:
Ozel'den Bahçeliye
3 T'ye var mısın?
Terörsüz Türkiye
Tutuksuz yargılama
Trt'den canlı yayın.
MEB Tekin'e Baltalı genç yok ama Bakan kazma.
Etkili Haber
@etkilihhaberr
·
1 sa
AKP'li TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik:
"Yarın CHP'ye kayyum atanacak diye bir şey yok.
Aradım ilgili kişileri, yarınki mahkemede herhangi bir iptal kararı beklemiyorlar. Böyle bir ihtimal yok."
https://x.com/etkilihhaberr/status/1912572625764896837
memleketin geldiği nokta bu...
İmamoğlu tutuksuz yargılama seneryom ince ince işliyor :), uç noktadan dün ilk çıkış geldi bugun gelen pası hem Özgür Özel hem İmamoğlu aldı TUTUKSUZ yargılama , şimdi yandaş kanallar bunu tartışmaya açıcak mı onu bakıcaz açarlarsa RTE bilgisi var Bahçelinin son konuşmalarından , Apo hikayesi gibi yol izleniyor benim gördüğüm .
Tolgahan Erdoğan
@tolqahanerdoqan
·
1 sa
ASPARAGAS HABER
Her 15 günde bir partiye kayyum atanacak söylemleri yayarak ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Şamil Tayyar'ın dediğine kesinlikle katılıyorum.
Bu tür manipülasyon açıklamalar yaparak ekonomi çevrelerini dalgalandıran kişilerle ilgili derhal gerekli işlemler yapılmalıdır.
Bugün BİST'de hangi Holding'in hisseleri taban yaptı, kim ne satış yaptı buraya dikkat etmek gerekir.
https://x.com/tolqahanerdoqan/status...72547943788959
Aynen öyle Şamil bey ,
arkadaşlar alın dinleyin gecenin net konuşması ve hükümetin bundan ders alması gerekiyor .
bu işleri manüpülasyon olarak kullanılıyor sonra.
Şuuyu vukuundan beter derler ya öyle bir şey oldu.
Uzay yolcuları diye bir film var.Biraz durgun ve sıkıcı bulunabilir ama güzel film.Filmde topu topu iki kişi oynuyor ama onlarda hatırı sayılır kişiler.Bir uzay mekiği ile uyutularak çok uzak bir gezegene yolculuk konusu işleniyor.
Ben defalarca yazdım herkes olayları aynı döngü /evre/ gezegen içerisindeki yaşanmışlıklar ve oğrenilmişlikler üzerinden yorumluyor ve haliyle de hata yapıyor.Ben başka bir atmosfere girdigimizi bundan dolayı zamanı çok hızlı ve olaylı yaşadığımızı söyledim.
Bakın bugün son olan olayda bile ben yorum olarak yine herkesle ayrışıyorum.
Oysa burada amaç " bu durumu ortadan kaldirmak".
Velhasıl inanın atmosferden ineceğimiz gezegende bizi ne bekliyor, bu konuda benim bile hiç fikrim yada öngörüm yok....
( Atmosfer çok sıcak arada çözülüyorum).
Film deyince aklıma geldi,
Snowden/ afficial trailer isimli bir film var.
Filmin olayını bilsem de oturup izlemedim.
Ayrıca Çin'de, ABD'nin "karşılıklı tarifeler" kapsamında yaptığı gümrük vergisi artışları nedeniyle iki ülke arasında ticari gerilimlerin arttığı bir dönemde uluslararası ticaret başmüzakerecisi olarak yeni bir ismi görevlendirild