Komisyon alırlar hisse satmış gibi
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Komisyon alırlar hisse satmış gibi
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende dün bugün sattiklarimi ve temettuden gelen parayı da hisseye soktum bakalım hayırlısı
kazanmak için takip
Bulundun aracıkurum komisyon kesmişdir komisyin oranıkadar eksik olabilir
Temettü yattı bende 👍 2nci işgünü hep böyle oldu 👍
benim aracı kurum teb ve maalesef hala yatmadı.
bu teb'in ikinci vukuatı bırakıyorum artık bu kurumu.
keşke virman mkk aracılığı ile olsaydı. dilekçe yetiyorsa ilk iş günü virman yapacağım bütün hisselerimi.
kademeleri paylasabilecek arkds varmi tşklr.
kafama göre dön dünya
Alnus alışta
Sevgili CRDFA Lütfen 1₺ altına düşermisin, temettü kuzularını portföye ekliyelim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elindekileri şu anda satıp 1 tl nin altından geri toplarsan daha da karlı olursun, bence sen mevcudu da sat [emoji38][emoji1303]
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.80 den toplarsan köşelik olursun gelece görebilirsen
1 liraal 2 lira satış fiyatım 2 tl alım emri giren olursa satarrım herzaman
Arkadaşlar
Crdfa dan yaklaşık 10000 tl temettü aldık bundan ötürü vergi iadesi alınabiliyormu alınabiliyorsa ne yapılması gerekli bilen varsa aydınlatabilirmi şimdiden tesekkurler
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün gedik yatırım satışda
Bugün fed haberi vardı yeniden fayiz indirimi gündeme gelebilir bizdede fayizler geriler yine 2 tl yi görebiliri buhisse para bollu gunda fayizler yine 4 lere geriler
1₺ altına düşmeyeceğini düşünenler bana fikir veriyorlar sözde, benim CRDFA Maliyetimi bilseler ne düşünürler çok merak ediyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Meraķını gidermenin çok basit bir yolu var..
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 tl tam alım fırsatı kac lod satan olur onu bileme
095 ler dedik oraya anlıkta değecek gibi Bakalım, temettü parasını başka hissede değerlendirdim orda ki artarken burdaki düşerse 😁😁 ooooı
CRDFA'nın 9/2018 mali tablosu neden gelmedi bilen var mı? Sitesinde de yok.
Geçen yıl 6/2017 kar 12 milyon bu yıl da aynı.
12/2017 25 milyon kar, bu yıl da aynı gelirse temettü geçen yılki gibi olursa bu fiyata bu hisse bedava ötesi.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/P1kWlb.jpg
Dün gelen Kap bildirimi
Yönetim Kurulumuz, "Süleyman Demirel Blv. Mall Of İstanbul The Offıce K:3 D: 17 Mahmutbey/ Başakşehir-İSTANBUL" adresinde faaliyet göstermekte olan Creditwest Faktoring A.Ş. ikitelli Şubesi'nin 15 Şubat 2019 tarihinden itibaren kapatılmasına toplantıya katılanların oybirliği ile karar vermiştir.
Düsen is hacmi nedeniyle mi kapatılıyor tasarruf kapsamında öyle ise olumlu
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heyy creditçiler,
Yapıkredi takası son haftada 242K artıp %45,62 olmuş. 2.sıradaki İşyatırım da da artış var.
Bu yapıkredi tahtanın asıl sahibi olabilir mi? Yoksa temettü parasıyla yapılan alım mı?
3 sırada Alnus yatırım alımda
098den temettü parasının %50 si alımımı yaptım
Alnus bugün satışda
JP Morgan, gelişmekte olan 24 ülkeden 19'unun faiz oranlarını artırmasını beklerken, Türkiye'nin faizlerde yıl sonuna kadar 650 baz puan indirime gideceğini öngördü
095 den geri kalan temettüyü de kullanarak tüm temettü parasını kullanmış oldum böylelikle alım işlemi benim için bitti
Yönetim binası 2 katdan birkada indirmişler kira masrafı yaryarıya azalcak