Günlük kim almış paylaşa bilecek varmı birde ücretsiz derinlik izleye bilecegimiz bir yer varmıdır
Printable View
Günlük kim almış paylaşa bilecek varmı birde ücretsiz derinlik izleye bilecegimiz bir yer varmıdır
3 gundur bu saatte asagiya veroyorlar yine basladilar...
Bir günde artı kapama be arkadaş
Eksi kapatsin o zaman
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar bugunde diger 4 gunde oldugu gibi - demi acacagiz
Buraya yorum yazinca - kapatiyormusuz hadi yazmiyorum gorelim bakalim Bntas bugun ne olacak .....bu kagut saglam kagit ama artik sismis o yizden buralarda azar azar geri veriyorlar buna yapacak bir seyyokgibi duruyor yakinda elveda diyecegiz hepimiz.....
Bugün 3.27 kapatir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftanin 4 gununu - kapatarak rekor kirdik haftanin kaybedeni olduk...
arkadaşlar önümüzdeki hafta kimse yorum yapmasın rica ediyorum 5 mart akşamı görüşelim..
he yok kendimi tutamam yorum yaparım dersen bu hisseye düşmeye mahkumdur.
deneyelim ya, ne kaybederiz ? kimse bu konuya 5 mart akşamına kadar yorum yazmasın ?
var mısınız ?
İYİ olur inşallah 3 19 dan girdim araniza inşallah iyi olur hadi bakalım
Maalesef düşüşün sebebi belli oldu. Berbat bilançonun kokusunu 10 gün önce alanlar basmaya başlamış. Asla Yatırım tavsiyesi değildir
BNTAS Solo 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1284529 Yıllık Değ%:-70
Hasılat geçen senekine göre daha iyi.sadece giderler artmış.Yarın 3.18i bir daha yoklayabilir daha sonra toparlar diye düşünüyorum .ytd.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.bantas.com.tr/yatirimci-iliskileri/ Arkadaşlar buradan Matriks data görebiliyosunuz.http://web.matriksdata.com/FinanceDa...?SembolID=9198 Buradan takas değişimlerini görebiliyosunuz.http://web.matriksdata.com/FinanceDa...C1CD17&ID=9198 Kademe analizini de buradan görebilirsiniz.
Bugunde biktiracak asagiya devam...
bntas tam kafayı kaldırıyor 353 344 334 bera daki satışlar iniyor kafasına!... bera düştükçe çıkacağa benzemiyor.
off beraya acayip alış girdi :) bizede yarar haydi bre
Ne kadar alis girdi beraya dallama pardon sallama
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lanet olsun sattım gitti.
3,20 ye 120 bin lot alış koymuş.
Bugunde nanay yarin biraz daha nanay asagiya mars mars patronun istegi dur diyene kadar azar azar dibe kadar...
SON TAKAS dagılımını gösterecek yokmu arkadaslar
bikacgunur 3.19 ortolama ile 20 000 lot kadar topladık beklemeye gecelim artık
Bir tavan gelirmi bugün .Kıprasma başladı
Tekrar basa doner - kapatir yada aldigini geri verir dediniz galiba...
Yüzde 7mi hayal gormusun senn[emoji1] [emoji1] [emoji1]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kazandırdı ortalama 16 kademe karla verdik tesekkurler bantas
normal şartlarda bugün, yarın, birde pazartesi beklentinin satın alınması için son zamanları. tabi ki brüt takas, kredili işlem yasaklarının bittiğini satın alırsa. düşerken satın almıştı bakalım aynısı olacakmı!...
Muhtesem bir kagit genellikle dusuyor yada yerinde sayiyor....Tek kelimeyle harika
3.50 ustune atmasini bekliyorum bugun..ytd