-
Evet sonunda ben de şikayet ettim...
10 yıldır hisseyi taşıyorum..
Bunca zamana,emeğe,sabra yazık.paramız pul bile olmuyor bu saatten sonra...
Gerçekleri şikayet ettim spk ya...Ezber evrağı değil...
Tabi harf sınırı yetmediği için az ve öz yazmak zorunda kaldım...
Hareket başlasada,başlamasada ben şikayetimi yaptım, isterse tahta kapansın.
Bu 10 seneden sonra hiç mi hiç umrumda değil...
-
1 HAZİRAN ' DA KAP'TA YAYINLANAN HABER AŞAĞIDA:
Son gelen haber ile kıyaslandığında aynı, ve ısıtılıp neden tekrar gönderiliyor?
ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.
SEKFK
Gönderim Tarihi
01.06.2017 17:51:46
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Takip Firmaları Hakkında
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
19.04.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
"Şirketimizin kredi borçlusu Kırcı Elektroteknik firma kefillerinde KRC Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin ("KRC Gayrimenkul") iştiraki Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("Egeli&Co)'nin Yönetim Kurulu Üyeleri; Tan Egeli, Ali Sami Er, Ersoy Çoban, Mehmet Cemal Tükel, Murat Çilingir, Murat Tanrıöver ve Genel Müdürü Akın Aydın *aleyhine, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açmış olduğumuz tazminat davasında, davanın reddine karar verilmişti.
*
Bunun üzerine, şirketimiz tarafından, yerel mahkeme kararının kaldırılması talebiyle, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde, istinaf yoluna başvurulmuştu. Nitekim, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi tarafından, istinaf talebimizin esastan reddine karar verilmiştir. İşbu karara karşı, 29.05.2017 günü, temyiz yoluna başvurulmuş olup; yerel mahkemenin kararı henüz kesinleşmemiştir.
-
Bu haberin tekrar verilmesi de suçtur. Manipülasyon suçtur. Nitekim şikayetimin ana unsuru da tan egeli nin 10 yıldır yaptığı manipülatif haber ve hisse hareketi akışıdır.bedelli bölündüğünde ve tahsisli dolabında eline geçen nakitlerin akıbetini spk artık sormak zorundadır.
Eğer spk bu işlevi yerine getirmiyorsa neden var...
-
MaşAllah
Az daha sabır herkese
Sevgiler
-
hiç bir haber de yok eniştem beni niye öptü.kim niye neden alıyor ne kadar alır suni bir çıkışmı bilanço beklentisimi genel kurul beklentisimi habermi geliyor hepsi soru işareti ama iki gündür tavandan işlem görüyor bugün tavandan 300 bin lotun üstünde işlem aldu hadi hayırlısı .en iyisi tepkisizce beklemek.
-
Hayret bizim uyuz tavan çekmiş...Ne o Tancığım sağ yerindenmi kalktın,tahtası kapanırmı diye elim kulağımdaydı devamlı !!!...yavrularında payım daha büyüktü,bunda azıcıktı güvenmediğim için,gerçi hepsi ayni kapı sayılır..ilk defa 21 aşıldı 28 tavan yaptı,zaten yarısını 20 üstünden postalamıştık 0.16 maliyetçiklen...zamanında ne maceraları vardı VARYO iken,az ekmeğini yemedik,onun için Tancığıma fazla kızmıyorum :)
-
Esems tavan tavan gidince gözaltı pazarını hareketlendirdi. Ekiz de harwketlendi tavan çekti iki tane, ama esems tekrar tabanlayak düşmeye başlayınca ekiz tavanı bozdu. Bu da geçen hafta tavandan 22 den işlem görünce bu harwketlilikten 2 tavan nasibini aldı. Bozup tekrar taban da yapabilir geldiği 16 kuruşlara da dönebilir, ileri doğru gide de bilir.
Bu gözaltına genel tavan taban hareketliliğinden başka bir haber bir beklenti bilen var mı egcyh'de?
Ytd
-
Umarım bu hareketler güzel haberlerin işaretidir. Özellikle hareketin egcyh'de olması kafaları karıştırdı. Neyi planlıyorlar?