hepsi kandırmaca. geçmişe yönelik test sonuçları.
demo versinler ozaman. bakalım izleyelim bir sene içinde ne yapacak.
Printable View
hepsi kandırmaca. geçmişe yönelik test sonuçları.
demo versinler ozaman. bakalım izleyelim bir sene içinde ne yapacak.
Yavaş. Kimsinki seni kandirayim. Ve sana neden demo vereyim. Az emek harcamadim ben. Ne yaptiği yapacağida beni ilgilendirir. Buradaki bir cok arkadaş ta benim ne kadar emek harcadiğimi bilir. Sistem satsaydim sizin gibiler üzerinden de para kazanirdim. Ne böyle bir amacim var ne de kandirmacam. Soran herkese de ipucu vermeye calisiyorum. Anlamayana da sistem gönderecek halim yok.
Sistem mi satıyoz. ihrac edelim çorbada tuzumuz olur. [emoji16]
Kandirmaca diyor kendince yorumcuklar yapiyor sonrada iftira atiyor. Kaldi ki sistem de satabilir herkes, bu satanın degil para verip satın alanın sorunu. Algosoft hesabinin ne amacla acildigi belli, yazmiş vatandaş yardim hesabidir diye. Bende hesap sahibini iyi taniyorum, bir tane sistem sattigini ispatlasinlar ben benim sistemlerimi hediye edicem bunlara.
algosoft twitter hesabı ideal üzerinde geliştirme yapıyor zaten. ideali geliştiren directfn çalışanı birisi olduğu kesin.
bu kişinin kandırmaca yada repaintli sonuç paylaştığının söylenmesi komik.
sizin geliştirme yaptığınız platformu da geliştiren birisinin sizden daha iyi olması normal değil mi? siz bu işi boş zamanınızda yapıyorsunuz, adamın tek işi bu zaten.bilgisi daha fazla, zamanı daha fazla, sizden daha fazla emek harcıyor.
önemli olan sisteme verdiğin 10 15 lira değil. alıpta 500 k kaybedersen önemli olan bu.
ben fikrimi yazdım .. öyle sen kimsin falan diye cevap yazılmaz. forum babanın malıda değil.
satanada satmayanada hayırlı işler. yok çalış seninde olsun falan boş muhabbetler bunlar.
önceki yazdığınız sistemler nerde?? haaa tabi daha iyilerini geliştirdiniz dimi.
şunu garanti edeyim seneye daha iyisini geşliştireceksiniz :) marifet zaten overall kasmakta.
emeğe elbette saygı.. ama adam gibi cevap yazacaksın önce.