kafalarına göre takılıyorlar mal kilitiliyorlar millette gider gibi yap malı boşalt ne ala memleket ytd
Printable View
kafalarına göre takılıyorlar mal kilitiliyorlar millette gider gibi yap malı boşalt ne ala memleket ytd
https://i.hizliresim.com/6yBk6l.png
yat.tav.değildir.
Metur’un GES Tesislerinin Kurulumunu Tamamladı
29 Kasım 2017
Metur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri AŞ (METUR) Adana İli Karaisalı İlçesinde bulunan GES tesislerinin kurulumunun tamamlandığını bildirdi.
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen yazılı açıklamada, “Şirketimizin % 100 iştirak ettiği Kare1, Kare2, Kare3, Kare4 ve Kare5 Güneş Enerjisi Üretim San. Ve Tic. A.Ş.’lerinin Adana İli Karaisalı İlçesinde bulunan GES tesislerinin kurulumu tamamlanarak bölgenin dağıtım Şirketi olan Toroslar EDAŞ tarafından ön kontrolü yapılmış olup Geçici Kabule hazır tutanağı imzalanması beklenmektedir.
Tutanağın imzalanması ile birlikte tesislerin üretim aşamasına geçmesi için Tedaş Geçici Kabul başvuru işlemleri başlatılacaktır†ifadelerine yer verildi.
adamların tek derdi mal vermek başka bişey değil lanet olsun 1,26 dan aldıklarımı 1,19 dan sattım. niyetleri belli 1 in altına düşürecekler sürekli satıyor patron uzak durmak gerekir. ytd
nihayet spek niyeti bozdu tavana gidiyor hisse :) dayanamadım 1,25 le aranızdayım.
devre kesildi , 15 dk sonra tavana gidecek demektir. sayas gibi :)
uzun bi süre oldu gelmeyeli buralara. yine bi sessizlik hakim. bugün 1,31 i zorlar mıyız ona bakmaya geldim.
1.40 zorladık:)