Mantıklı ama 4,89 altı da ciddi sıkıntı yaratır o zaman ver elini 2015 fiyatları olur....
Printable View
Hiçbir hisse sonsuza kadar düşmez yada çıkmaz. Endeksle hareket edip etmemesine gelince bu tarz hisseler genelde negatif ekdekslerde endekse uyum sağlar ve endeksle paralel hareket eder. Pozitif endekste de birileri hisseyi ne zaman alıp götürürse o zaman gider. Yani endekse her zaman uymaz. Bu hissenin zamanı var belli. Hissenin grafiğini inceleyince uzun vadede istikrarlı bir yükseliş olduğunu görüyoruz. 7 leri görmüş ama bu rakamlarda fazla kalmamış. Ayrıca 2015 verilerine düşebilecğini nerden öngördünüz bilmiyorum ama bence çok aşırı kötümsersiniz. Bunun için hisedarların yüklü mal satmasıyla birlikte şirketin işlerinin kötüye gitmesi, çok büyük zarar etmesi vs kötü gelişmeler olması gerek. Şirket 2015 yıllarında 1.30 civarında imiş şu andada 5lerde bunu hatırlatayım. Ortalığı velveleye vermeyelim. Teknik verileri son derece pozitif bir şirketten bahsediyoruz burada. Sabırla beklemekte fayda var...
Yazıya ilaveten şuan için (15.35 itibarı ile) işlem hacim oldukça düşük. Düşüş hacimle desteklenmiyor.
Dostum söylediğiniz her şeyde haklısınız...
Sizi veya başkasını kötüleme derdim de yok.
Sadece LİDFA' ya çok ama çok güvenmekle irlikte beklemekten çok yorulan ve sıkılan bir insanın feryadıdır yazdıklarım.
Ayrıca LİDFA için normal bir hacim bu hacimler....
Son aylarda hep aynı hacimler çünkü
Yalnis hatrlamiyorsam bundan 4~5 ay once ak yatirim 250 bim 300 bin lot alfi maliyeti 5.25 id yalnis bilgilenfirme yapmak istemem son takas dolumlerine bakmak lazim tabiki
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün ki hacimi şu an 1 saatde karşıladı. Hacim 36.000 TL geçti.
Bu hissenin daha zamani gelmedi onceki yukselisini biliyorum onlara hic benzemiyor salinmaya devam yukselse gunde yuzde 10 yapar sonra yuzde 3~4 de kapatir sig hisse oldugu icin hareketleri cok sert olur
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.