Kfein %12 yapti satmadim, %5 kapatti. Ayni gun eregli almistim, %8 yapica bu da salar dedim sattim ustune % 20 daha yapti [emoji35]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kfein %12 yapti satmadim, %5 kapatti. Ayni gun eregli almistim, %8 yapica bu da salar dedim sattim ustune % 20 daha yapti [emoji35]
Birak bu isleri, sen yazdiktan sonra % 12 + yapti oradan satabilen satti. Bu cok bilmis havalara gerek yok
Bilgim var demedim, bilgiclik taslayan sensin, sen yazdiktan sonra +%12 yapti diyorum. Turkce yazdim, bir sorunun yoksa anlaman lazim.
Suan muhtemelen senin sattigin rakamdan yukarda tabi dogru soyluyorsan.
O mesajin ne geregi vardi peki sanki yazdigin anda dusmeye baslamis gibi. Sebepsiz yere yazdiriyorsun bize sabahtan beri.
sonuc ortada ben yazdıgımda 7,10 du suanda 6.73 kalkmayan mal verilmez artık o gun kactan alıcı buldularsa oraya kadar gider, alıcı bulamasalardı sonraki gunde yururdu. benimki tahmindi o kadar. en buyuk malıda 7.780 civarında yedirmişler gorunuyor. sıkıntı yok gidecegi yer belli sadece zamanı gelmesi lazım. gene yazıyorum 6,40 da geri gelirim. mala laf soyledigim yok sadece süreç işte,