Devlete bir şey diyemiyorum... zira herkes layık olduğu şekilde yönetilir...
Ama asıl bombayı BIST te bekliyorum...dolar iki katı faiz iki katı BIST hala 90-100 lerde şaka gibi...faize bile seviniyor kafayı yemiş😁😁😁
Printable View
Ya ben bizdeki büyüklük duygusu anlıyamıyorum.Venezuelanın petrolü var bizde yok,o da borcunu ödeyemez biz de,ama benzetilsek kızarız.Çindeki asgari ücret bizle aynı diye dünya devi çinle kıyaslanınca kendimizi aşağılanmış hissederiz ,çin kadar olamadık deriz.Rusyada yıllarca doktorlar mühendisler ayda yüz dolara çalışıyor,bize fuhuşa geliyorlar diye aşağılardık adamları,şimdi bizim tatil köyleri onlarla dolu beşyıldızlı tatil köylerimizde ,otellerimizde nüfusa oranlarsak ruslar kadar tatil yapan türk yok valla.Biz neyimize güvenerek diğer ülkeleri beğenmiyoruz onlarla aynı kefeye koyuluyoruz diye bozuluyoruz anlıyamıyorum ki :))))))))
Hayırlı olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yookkk ben 2001 krizini ,ülkenin parasını yönetenlerin dolar sabit kalacak derken kendi paralarını arkadaşları devülüasyondan önce dolara çevrilmesinden haberi olmayanları daha neler neleri görmüş yaşamış olarak kendim analiz etmeye başladım...daha grizzz başlamadı önce bir şirketler batmaya başlasın...kalanlar dibi görsün...şu an yapılan yanlış politikalarla krizz daha derin ve genişletiliyor...şimdi batsak 2 yıla toplarız...2 yıldır batıyoruz bu politikalarla 2-3 daha batmaya devam edeceğiz...2021 den sonra anca toparlanır piyasa
Tengri Han sonuçları açıkladı mı ? Faiz- toto da kazanan var mı geriye dönüp bakamadım.
Nokta atış yoksa en yaklaşık sonuç kimin?