-
99 bin endeksteyiz. Birileri dayanamadı yine. 100 bin lot gibi 0.60 dan teslim ettiler speğe.
-
Milletin malını satmasını bekliyor spek. Tamam alıcı yok anladık ama, satıcı da pek kalmadı ki hissede. Spek, hareket çekmediğin sürece kimse yüzüne bakmıyor malesef. Çekeceksin 1-2 gün tavan, o zaman mal satabilirsin belki.
-
Spek efendi ,Ben malımı vercem söz.getir 1.80 e elden teslim.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kağıdın teknikle alakası yok ama 0.59 son kale yıkılmak üzere.Tan efendi mal toplayamıyor.Kemikleşmiş zararı ve dahi sıfırlamayı göze almış yatırımcı var karşısında.Nasıl bir haber göndersemde milleti korkutup elinden hisseleri alsam diye düşünüyordur muhtemelen .Mal alamadığı sürede böyle hacimsiz ve alt desteklere yolculuk devam edecek tabiki.
Tabi olan burda kilitlenmiş kıpırdayamayan hissedarlara oluyor.Herkezin diğer takip ettiği hisseler uçup gitmiştir muhtemelen pek tabi benimde öyle.Endeks rekor tazelerken biz hala dip arayışındayız.
Kısa vadeli olumlu bir haber ufukta görünmüyor malesef.
-
Millete 0.59 kuruştan sattırmaya çalışıyorlar. 50-60 bin lot kadar satış oldu zaten.
-
25-30 bin tl ile kademe düşürdüler. Rezilliğin bu kadarını da olmaz artık.
-
Sabrın karşılığı, umarım devamı gelir.
-
3-4 kademe için miydi bu baskınız? Yazık spek sana, çok yazık. 0.63-64 ten ben de verdim merak etme.