O.c lugunun kitabi yaziliyor ....bugunku hareketi bile hisseyi anlaminiz icin yeterli...
Printable View
O.c lugunun kitabi yaziliyor ....bugunku hareketi bile hisseyi anlaminiz icin yeterli...
Bence öncelikle biz düdüklenmeye doymuyoruz. özellikle son beş yıldırborsa k.y. için bitti. yani 20 yıllık borsacı olarak bunu her gün görüyor ve hala buraya para yediriyorsam suç bende % 100. Ama çok az kaldı yarın borsadaki son günüm olabilir.. inşallah yine gidemezde ben giderim artık..
nolur batsın bu firma , bu kadar ah la nasıl dayanıyor. görmeye bile dayanamıyorum
Böyle giderse 20 yıl 24 saat borsa hayatım dk kar sonra ebediyen sona erecek inşallah. Gerçekten büyük ders büyük kayıp ama bırakabilmek bile büyük başarı ve kazanç.
son dakika oçluğunu izleyin şimdi
Şerefli? Patron yine yaptı yapacağını.
Evet 2.24 ten verdim 20 yıllık İMKB hayatımı bitirdim. Arkadaşlar özellikle son 5 yıldır artık kumarhane yi bile geçti 90 lı yılların hortum bankaları gibi oldu. Formasyonlar bunu açıkça gösteriyor zaten. Bence bırakın. Hem kayıptan kurtulun hem bu anfutlara en güzel cezayı vermiş olun. Hoşçakalın.