İçişleri Bakanı Soylu: "31 Mart'ta zayıf çıkarsak, HDP'nin de PKK'nın talimatlarının da bulunduğu ittifak, Türkiye'ye 4,5 yılı zehir zindan eder."
Printable View
İçişleri Bakanı Soylu: "31 Mart'ta zayıf çıkarsak, HDP'nin de PKK'nın talimatlarının da bulunduğu ittifak, Türkiye'ye 4,5 yılı zehir zindan eder."
Soylu: "24 Haziran'da HDP'yi Meclis'e taşıyan CHP'dir ve Kılıçdaroğlu'dur. Bunun sorumluluğu bu dünyada da öteki dünyada da onlardadır."
İçişleri Bakanı Soylu: "(Millet İttifakı) Bizim yaptığımız tespitlerde, bu ittifaka HDP her yönüyle destek veriyor."
*hisse değerlendirmesi-bnp paribas thy için hedef fiyatını 19,28 tl'den 18,76 tl'ye indirdi, tavsiyesini 'al' olarak korudu
Her sefer sabah kapılarımın altına bakıyorum para,mara yok,sanırım hızır,mızır bizlerin evine uğramamış :evil:...benim bildiğim hızır 6 mayısta evlere uğrar,aylarımı şaşırmış acaba:evil:,üstelik seçimden önce dağıtmaya karar vermiş:evil::kahkah:...
Sanırım tepedekiler hızır rolüne soyunmuş,son günlerde bize oy verenler öteki tarafta sorgusuz sualsiz cennete gidecek söylemleri havada uçuşuyor,bizim salağa yatmış halk yutarmı,bana göre %90 uyar,öyleya uymasa neden kazanır devamlı iktidar,ülkenin hurafelerle yönetildiğinin resmidir bu,Musanın gökten yağdırdığı kudret helvasına inananlar bunada inanır,o helva olayını gerçekçi şekilde incelediğinde işin aslının hiçte öyle olmadığını anlıyabilirler,üstelik Musanında yaşadığı meçhul,herşeyi kayıt altına alan Mısırlılar bunu nasıl es geçmişler acaba ???,burada amacım dinleri sorgulamak değil forum kuralları gereği,birden bu para olayı aklıma çoğu şeyleri getirdi kadim,antik araştırmacısı olarak:wave:
sabah radyod ahaber vardı
birileri bu sene yapmış o işi evlerin kapısınına ltımdan habersizce zarf atmışlar
Ensar Vakfı’na ikinci şok! Üst düzey engelleme
Çocuk istismarları ile gündeme gelen Ensar Vakfı’nın okullarda “eğitim, seminer” gibi etkinlikler düzenlemesine ilişkin protokolün uygulanması ikinci kez ve daha üst düzeyde engellenmiş oldu
ne oldu ki yanlışlık vardır
*albayrak: Finansal disiplin ve dengelenme sürecinden asla vazgeçmedik
*albayrak: önümüzdeki süreçte ekonomimizdeki kırılgınlıkların giderilmesiyle birlikte -ki şubat ile birlikte bunu görmeye başladık- potansiyeline hızla yaklaşmaya başlayacak