Bakamyıcam diye erken çıkardık kağıtları sabah...
Aza kanaat etmeyen...
Thy uçmuş, 13.58 kısa aldım biraz bakalım...
Printable View
Bakamyıcam diye erken çıkardık kağıtları sabah...
Aza kanaat etmeyen...
Thy uçmuş, 13.58 kısa aldım biraz bakalım...
[IMG]https://i.hizliresim.com/lQG7zB.png[/IMG]
636 : KAP *** BORSA İSTANBUL A.Ş. *** Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
BIST Banka ve BIST Sınai Endekslerine Dayalı Vadeli İşlem Sözleşmelerinde Yeni
Vade Aylarının İşleme Açılmaması
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Borsamız Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda işlem görmekte olan BIST Banka ve BIST Sınai endekslerine dayalı vadeli
işlemsözleşmelerinde işlem hacimlerinin düşük seyretmesi ve yeni pay endekslerine dayalı vadeli işlem sözleşmelerinin
işlemeaçılacak olması sebepleriyle, yeni vade ayları işleme açılmayacaktır.Önemle duyurulur.Saygılarımızla,VİOP
-KAP-
Pozisyonları kapadım , kapanışta bir miktar dolar 12. Ay long aldım...
Strateji hazır bakalım nasıl ilerleyeceğiz?
Yarın umarım aldıkları kadar alırlar yukarı....
Geçen gün piyasa yorumları arasında en dikkatimi çekenlerden biri yanılmıyorsam Tera’ya aitti... Yurt dışı piyasaların ticaret savaşlarında ateşkesi fiyatladığını, ama aslında ilk tur da yapılacak olan anlaşmanın sadece tarım ürünleri gibi önemsiz konuları kapsayacağı belirtiliyor...asıl mühim konular olan teknolojik ürünler ve fikri sınai haklar hakkındaki konuların net olmadığı ve tarafların ilk turda bu konularda anlaşmalarının çok mümkün olmayacağı söyleniyor...
Aslında piyasanın bunu bildiği ama satın almadığı ve dolayısıyla bu durumun yurt dışı piyasalar için sert bir düzeltme yaratabileceği belirtiliyor...
Bizim havuç ta bitince bakalım sıkıntılı kasım ayının 2. yarısı ne gösterecek...
Ben pozisyonlarımı ona göre almayı planlıyorum...
Bakalım...