Endeks/hisse yorumuma gelince... belliki ayarlama yapıyorlar... tahtıravellinin ne tarafına binilirse diğer tarafa yüklencek... kırılım beklenmeli o yüzden... nötrüm ben...
Bu yüzden kısa tutuyorum işlemleri bekleme yapmadan...
Printable View
Endeks/hisse yorumuma gelince... belliki ayarlama yapıyorlar... tahtıravellinin ne tarafına binilirse diğer tarafa yüklencek... kırılım beklenmeli o yüzden... nötrüm ben...
Bu yüzden kısa tutuyorum işlemleri bekleme yapmadan...
Enerjisanın olayı nedir?
Mart ayında 970 bin turist gelmiş. Geçen yıl bu sayı 2 milyon 750 bin civarındaymış.
Geçen yıl Nisan da 3.8 milyon ve Mayıs ta yaklaşık 4.5 milyon turist gelmiş.
Şu anda kesin kayıp aylar Nisan ve Mayıs olarak görülüyor.
Geçen yıl Mart-Nisan ve Mayıs aylarında 11 milyondan fazla olan turist sayısı muhtemelen sadece Mart ayının ilk yarısı gelen 970 bin ile sınırlı olacak. Yaklaşık 10 milyon kayıp 3 ayda. Kişi başı kabaca 670 usd harcamadan 6.7 milyar dolar turizm geliri eksik kalacak bu 3 ayda.
Abey bugünde çıkmayacaksa ne zaman çıkacak. Migros dün devre kesiyordu. Ne oldu abi milletin yedi içtiği belli. Migros un piyasa değeri ile halkbankin piyasa değeri eşit sayılır. Onu geç ısbankasinin piyasa değeri bim in altında. Nasıl bir fiyatlamaysa hiç bir şey anlamadim.
Denizcilik sektöründe çalışan arkadaşımdan aldığım bilgiye göre İthalat departmanı hiç durmadan çalışıyor. İthalat dolu dizgin diyorlar.
Acaba öğleden sonra hangi vadeyi basıp diğerini alacak... İhtimaller
A- ) Nisanı alır haziranı basar
B- ) Nisanı basar Haziranı alır
C- ) Her iki vadeyi de alır
D- ) Her iki vadeyi de basar
Diğer bankaları bilmem, bilmekte istemem benim için varsa yok garanti bankasıdır.
Garanti Bankası günlük. Beklenti nedir, ne olmasıdır? Geçmişte ne yaptıysa oyle ya da böyle yine bir benzerini yapacaktır. 5n1k sı bizi alakadar etmez. Banane yani x kurum aldı, y kurum zarar etti, niye sattı, niye aldı. Banane emanuke. Dönen rakamlar, oluşan grafik gerçek, gerisi fasa fiso ky için.
https://i.hizliresim.com/mr9Ybo.png