Ben alti yildir burdayim yedi aysonrada burada olacam bekleyelim gorelim
Bir bildiğim varsa birşey bilmediğimdir
Printable View
Ben alti yildir burdayim yedi aysonrada burada olacam bekleyelim gorelim
elinde proje yapacak stok var mı?şirkette bildiğim kadarı çalışan personel sayısı 2 nasıl olcak bu işler merak ediyorum.
Benimde demek istediğim tamda bu daha oncede yazmistim proje lazim ve birde su insaat malzeme teminini daha hizli ve yuksek vol lazim proje icin arsa alimi olabilir veya sirkede surekli gelir sağlayacak gayrimenkul edinimide buna dahil.birde gozaltindan normal pazar basvurusu.ozaman tamam derim.
Arkadaşlar METAL GAYRIMENKUL de hala beklentim var ama artık İstanbul Belediye başkanı KADİR TOPBAŞ istifa ettikten SONRA Ömer Saçaklıoğlunun şirketi METAL YAPI nın yaptığı BLUE LAKE Küçükçekmece projesinde BELEDİYENİN RUHSATI TEKRAR aralık 2017 de iptal etmesi ve projenin ortasından yol geçirmek isteyerek bazı yapıların yıkılmasına yol açacak kararı alması benim bu şirketle ilgili daha öncede belirttiğim bazı tereddütlere yol açmıştı.Bu konu ile ilgili şirketle ilgili
BU DURUMA RAĞMEN KAR BEKLENTİSİ VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ GİBİ çok olumlu beklentilerimin olduğunu ama şirket sahibi ile ilgili durumlarıda yakından takip edelim demiştim.Ama bugün öğrendiğim kadarıyla bu aquarium floryadaki olumsuz durumların gelişmesi (1/4 oranında ortak) ve bazı yapıların kaçak olduğu ve sayıştay raporlarıyla ilgili bazı durumların iyice su yüzüne çıkması sonucu yine ana şirket olan METAL YAPI nın bu projeyle ilgilide olumsuzluk yaşaması beni yine tereddütlere itti.
SON MESELE KISACA ŞÖYLE:****** Gerek imar planı değişikliği gerekse ruhsat tadilatı işlemleri ile alakalı prosedür ve işlemlerin tekamül ettirilmemesi nedenleriyle Florya Akvaryum Kompleksi inşaatının yasal zeminden yoksun olduğu görülmektedir.â€Kompleks içindeki İstanbul Akvaryum 2011 yılı Haziran ayında işletmeye açılırken bir yıl sonra da Akvaryum AVM işletilmeye başlanmıştı. Kompleks içinde yer alan Crowne Plaza Otel ise geçen yıl içinde açıldı. Sayıştay raporu hazırlandığı tarihte inşaatları biten hatta işletilmeye başlanmış olan Florya Akvaryum Kompleksi’nin tamamen kaçak olduğu ortaya çıktı.
İHALE DE YASAL DEĞİL
SAYIŞTAY ayrıca Florya Akvaryum ile ilgili başka bulgulara da rastladı. Raporda, Akvaryum Kompleksi’nin pazarlık ihalesi neticesinde 80 milyon yatırım tutarı ile birlikte yıllık 4 milyon 510 bin lira işletme bedeli ile İstanbul Akvaryum Tic. Ltd. şirketine ihale edildiği belirtilerek 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 51/g maddesine istinaden ihalenin pazarlıkla yapılmasının mümkün olamayacağı ifade edildi. Danıştay içtihat kararları ile açıklanan bu durumla ilgili olarak şöyle denildi: “Belediyelerin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazların ‘Devletin özel mülkiyetindeki taşınır taşınmaz malları’ ile ‘Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerler’ kapsamında değerlendirilmesinin mümkün olmadığı anlaşılmaktadır. İhalenin 2886 sayılı kanun hükümlerine aykırı hareket edilmek suretiyle tekemmül ettirildiği kanaatine varılmıştır.†******
Ben gördüğüm kadarıyla ÖMER SAÇAKLIOĞLU ESKİ BELEDİYE BAŞKANI Kadir Topbaş zamanında anlaşılan eski başkanı damadı Kavurmacı ile yaptığı ortaklıklardan dolayı anlaşılan bazı durumları lehine çevirmiş ama şu an yavaş yavaş eski durumlar aleyhine dönmeye başlamış.
Tüm bu olanlardan dolayı herkes şirketle ilgili lütfen eski ve yeni durumları değerlendirip ona göre kararını versin,benim aklımda çok olumlu olan şirketle ilgili beklentiler son olaylardan sonra olumsuza doğru dönmeye başladı,yinede herkes kendi kararını versin herkese bol kazançlar...
Sensor bey görüşlerinize katılıyorum.aqua florya dört ortak fakat açılan soruşturma belediye ye yani bu ruhsatı nasıl verdiniz şeklinde . Yani şirketler açısından kanunsuz bir şey yok .
Simdi bi sirket birlesme haberi yakisirdi metalciğime.
doğa koleji halka arzıda olabilir.sensor bey kağançelik bey nerdesiniz
Onlarda anladi bundan bisey olmaz umutlar tukendiiiiiii.