geçenlerde bir arkadaş ziraatın dolara % 3 verdiğini yazmıştı. açıkcası inşallah demiştim. bu gün promosyon için imzaya gittiğimde sordum: nerede abi en fazla 2.25 olur dediler.
Printable View
geçenlerde bir arkadaş ziraatın dolara % 3 verdiğini yazmıştı. açıkcası inşallah demiştim. bu gün promosyon için imzaya gittiğimde sordum: nerede abi en fazla 2.25 olur dediler.
Döviz de ICBC zaman zaman rekabetçi olabiliyor.
Yakınlar da varsa FİBA da aynı şekilde.
Bu Yılbaşı akşamı venezulle eurobonduna sarmıştım. Eski forumdada tartışmıştık. 1. Ocakta 10 yıllıklar usd için yıllık %13.5 civarıydı. Şimdi baktım %10.5 a düşmüş. Yani o zaman 100kusd gömsem şimdi dolar bazında 2 ayda %35 getiri oluşacaktı. Ama o zamanda tartışıldığı gibi venezuella moratoryuma gidip paranın tamamıda gidebilirdi. Yani ne kadar risk o kadar faiz. Ararsanız bulursunuz ama bir ülke size türkiyeden 1 milim dahi olsa yüksek faiz teklif ediyorsa, onun riski türkiyeden de yüksek demektir. Riskinin türkiyeden yüksek olmasının ne anlama geldiğini sanırım size anlatmama gerek yok.
evet sn.powerpc , odea bu konularda biraz cinstir. Çalışanları özel ilgi bekliyorlar. oysa onlar müşterilere özel ilgi göstermeli. Bilgili ve hakkını bilen müşterileri pek sevmiyorlar. onların yönlendirebileceği, istediklerini yapan müşteri arıyorlar. Bana da bir kaç kez trip yaptılar. Ben genelde insanların emeğine saygılı olan ve ekmeğiyle oynamayı sevmeyen biriyim. Küçük şeyleri sorun ederek şikayet etmem. Fakat, trip yapan kadın m.t. nin iki gecelik faizimin üstüne yattığını dilekçe ile şikayet ettim. O trip atan kadın, beni telefonla arayarak olmadık espriler yapmaya çalıştı. Vazgeçmedim şikayetten ve 2 ay sonra gittiğimde şubede artık yoktu.
Peki bu venezuella bonosu yada yurtdışı ülkelerde hesap açmak için ne istiyorlar..
Fiziken oradan bulunmanız isteniyor mu..?
Özellikle banka hesabı açmak için ?
Adres göstermeden kimse size banka hesabı açmıyor diye biliyorum ?
Ablam hollandaya gitti zamanında ev bakıyorlar banka hesabı istediler..
Banka hesabı açacaklar adres istedi banka..
epey bi cebelleştiler..
üstelik eşi EU vatandaşı...
Şubat ayı enflasyonu kaç olur acaba meraklı bekleyiş :evil: