Kuvetliler den ses seda yok. Hiç olmassa süriyeli yatırımcılar bu bankaya müşteri olsunda beklenti oluşsun.
Printable View
Kuvetliler den ses seda yok. Hiç olmassa süriyeli yatırımcılar bu bankaya müşteri olsunda beklenti oluşsun.
Birisi,Bu Şeker Kazanının ya altına odun atsın,Ya da başındaki heriflere sağlam bir sopa atsın...!!.:rtfm:
Bu ne yaa.1.49-50...Sanki zeytinden yağ çıkarıyorlar.:seyt:
Hisse 1.88 tl de iken,Tavana 7.Milyon lot alış girenler, şimdi 1.80 tl ye hisse beğenmiyor...
20-30 milyona alıştık ama alış kademesine toplam 65 milyon alış yazmak ne demek acaba.
2 haftalık düzeltmeden sonra yeni mayosu ile tekrar podyuma (taramalara) çıktı.. günlükler 1.38 ve 1.40 kadar senin kahrını çekerim derken,haftalıklar 1.34 altında yüzüne bakmam diyor.. günlüklerde adam olacak çocuk 1.56 da.. son gösterisinde ben 1.86 2.06 aralığını bekliyordum.. 1.79 direncini, 1.77 ile sonlandırdı.. yeni bir hareket için haftalıkların biraz daha olgunlaşmasına ıhtıyaç var 1.62 üzeri haftalık kapanışta yukarıdaki yorumlar çöp olur
2019 ağustos ayı, yani yaklaşık 1,5 sene önce bir araba bakmıştım, 30-40 bin lira hasar kaydı vardı, 2,0 cc dizel jaguar, arac sanırım 2016 model di. Yeni kasa. 150 bin lira istedi, ben 120 verdim, anlaşamadık. Arabanın normali 2016 modeli şuan 840 bin lira, hasar kaydı olanda 750 falan. Senet alacağıma jaguar alsaydım 3-4 katı kar elde ederdim. İllaki 750 olmasada o arabaya çok rahat 650-700 verip alan olacak. yazının özeti şu, değerleme çok zaman sadece yaşatılan algı ile mümkün olur. senet 1,34 liraya gelir satmak için sıra bulamazsın, senet 3 liraya gelir almak için sıra bulamazsın. Fiyat önemli ama arac örneğindeki gibi zamanlama daha önemli.
bugün neyin sonu, sanki 17 kasım rüchan almak için mi son gün dü. yoksa başka bir şey mi.
SKBNK.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 17/11/2020)
KLGYO.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 19/11/2020)
Şirketler, Bedelli furyası başlattı.İnsanlar oradan oraya,daldan dala ,gerek Rüçhan gerekse Normal hisse peşinde koştu.Kimisi verdiği paranın karşılığını aldı,kimisi (başta ihlas-iblis gurubu ve Katmer ) bizim şeker gibi sürünmekle kaldı..Nihayetinde bir doyuma ulaşıldı..Sanırım artık kimse bedelli yapan hisselere bulaşmıyor....
Şekerbank,Buradaki bedelli sürecini bitirmeden,Diger şirketi Şeker Finansal Kiralamada da % 62 oranında bedelli artış kararı almış..
Virüs bahanesi ile,İyice işin suyunu çıkardılar...