https://www.gazeteduvar.com.tr/akade...-haber-1502316
Alıntı:
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın "Kadına Şiddetin Önlenmesi - Mevzuatın Geliştirilmesi" başlıklı toplantısına katıldığını belirten Kaya, bu toplantıya katılan Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Sema Kendirci ve Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez’in de aralarında bulunduğu kadınları hedef aldı. Nefret söylemleri içeren paylaşımında Kaya, "30 katılımcı içinde tek erkek bendim. 29 kadın... Çoğunluğu radikal, vamp tipler. Kezban Hatemi, Gülriz Uygur, Dilşat Özer, Aslı Koçak, Sema Kendirci, Sibel Suiçmez... Bir tane makul Türk-İslam kadını yok. Bir tane erkek sözcüsü yok. Dibine kadar feminizm vahşiliği... Sırf bu manzaradan gelecek yılların da nasıl rezil olacağını tahmin edebilirsiniz. Mevzuatı etkileyen grupta makul insanlar var idiyse bile sessizdiler. Bir-iki Müslüman dernek temsilcisi de bunlara uyumlu konuştular. Kalplerini bilmem ama şirretliklerinden çekindiler” ifadelerini kullandı.
İntihar etmiş salak...
Alıntı:
ayşe çavdar Uğur böceği #İstanbulSözleşmesiYaşatır
@kayikgolge
·
1 sa
Yazık buna ya... Bayağı yazık... Üzülecem aslında, gülmem bi geçsin de....
Akademisyen kadınları hedef aldı: Bir tane Türk-İslam yok
Alıntı:
veritasmanus
@veritasmanus
·
5d
Yazık.. eşcinselliğini saklamaktan ruhen yorulmuş bu. Sinirleri bozulmuş :)
Alıntı:
Sahin Tigrek
@sahintigrek
·
16d
@kayikgolge
adlı kişiye yanıt olarak
Zat'ın demeçlerini dikkatle incelemeye çalıştım
Aşırı gergin oluşu KADIN'lara karşı gizli bir düşmanlığı olabileceği şüphesini uyandırıyor
Çocukken yaşadığı ve bilinç altına pompaladığı bazı travmalar olabilir
İmkanı varsa PSİKO-TERAPİ'ye gitmesini öneriyor ve şifalar diliyorum
Alıntı:
buraky
@ozhakikiburaky
·
1 sa
Vamp karakter görmemiş üçüncü sınıf insan.
Alıntı:
aysun kendirli şu anda evde
@ayswise
·
30d
@kayikgolge
adlı kişiye yanıt olarak
Resmen korkmuş. Ancak bu kadar anlatabilirdi.
Alıntı:
Banu Guven
@banuguven
·
29d
@kayikgolge
adlı kişiye yanıt olarak
Vamp verelim onun yerine.