Bize de ucuz işçi lazım o yuzden kapılar ardina kadar açık suri Iraklı afgan lazim bedavaya çalışacak .
Avrupada insanlar eski tamir edip kullaniyor.bizde ki kultur yok.hep yeni hep yeni.bence görmemişlik.kultursuzluk.hava atma.aslinda değeriniz okudugunuz kitaplar,bilginiz ,tecrubeleriniz ,insanliginiz kadardir.
Dediğiniz olay genel manada doğru. Benim dediklerimle de örtüşüyor.
Çoğu işveren/işkolu için işçinin ucuz olması en önemli faktör. Niteliğine falan bakmazlar fabrikada, tekstil atölyesinde. Evet hayır anlasın yeter. :)
Aslında yıllar önce biz Avrupa'nın Çin'İ olacağız diyen bakan mıydı kimdi o, onun dedikleri ile de örtüşüyor bu olanlar.
Baktılar bizde maliyetler enflasyon yüzünden uçtu, insanların alım gücünü arttıracaklarına dışarıdan ucuz işçi buldular. Bu işin sonu bombok bir yere çıkar.
Ben kendi iş yerimde legal olarak Türk vatandaşı çalıştıramıyorsam o iş yeri batsın gitsin. Daha fazla acı çekmenin anlamı yok.
Türk vatandaşı Türkiye'de kendi vatanında iş bulamıyorsa nerede bulacak?
Galiba ülkece komple Greencard çekilişine gireceğiz bu sene. :)
2012 micramız var.
İlk sahibi kuzenim.
60.000de almıştık. Şu an 139.000
Hiç sorun yaşamadan kullanıyoruz. 1.2 atmosferik olduğu için yokuşta falan üzülüyoruz.
Genel olarak gayet iyi.
Fabia arkadaşımda vardı, pek incelemedim ama vag otomatiği konusunda tereddüt ediyorum.
Kullanan var çevremde ama ben forumlarda okuduklarımdan korktum.
Benim eyyorlamam bu kadar.
Yatırım tavsiyesi değildir.