Arabalar öyle kolay bozulmaz, millet uzaya gidiyor motor marifetiyle. Yağa, suya dikkat etsen yeter.
Printable View
Arabalar öyle kolay bozulmaz, millet uzaya gidiyor motor marifetiyle. Yağa, suya dikkat etsen yeter.
Yağı, suyu bir de buji ve kablolarına özen gösterilmeli arabanın. Buji ve kablolarını 30 bin kilometrede bir değiştirmek faydalıdır.
Özet olarak arabaya biniyorsanız iki husus mühim: 1. Yağ, su 2. Buji ve kabloları
Hayalen anlatıyorum: Bir arkadaş geldi yanıma. "Abi, dedi, motorun rölanti devri düzensiz, motor sarsıntılı çalışıyor ve tekliyor, motor arıza lambası yanıyor, anlık stop ediyor araç. Tamirciye götürdüm, motorun inmesi lazım dedi."
Git, dedim, şu bakkaldan iki ekmek, 250 gram zeytin, dörder tane de buji ve kablosu al getir bana. Buji ve kablolarını getirdi, arabaya taktım. Araba şahlandı, Arap atı gibi oldu.
Özet geçelim, Ukrayna esaslı devlettir (Osmanlı çok mücadele etmiştir Ukrayna'nın selameti için.) ve SSCB'yi diriltmek düşüncesi hayalin de ötesinde bir paranoyadır, histeri nöbetidir.
Günlük alım satım kâğıt üzerinde cezbedici, ama dünden bugüne iki kez terste kalan mahvolur kaldıraçlı piyasada. Kaldıraçlı ve kredili işlemlerden uzak durmak lazım.
Günlük alım satım haftalar, aylar sonrasını da kapsayan bir stratejiyle anlamlıdır.