Önemli haber, kaldığı yerden devam eder umarım.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Önemli haber, kaldığı yerden devam eder umarım.
dostum bu yenimi? evt yeniymis buda KAP linki
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1076519
Agzindan Zehirli salya akitan, bisey diyordun ???
:party::party::party::party::party::party::party:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah:
Malûmun ilanı, iyi olacak inşallah.
Şirketimizin GOSB Tembelova Alanı, Cadde 3200 N3207 Gebze / KOCAELİ adresinde bulunan ve 01.07.2021 - 30.06.2022 tarihleri arasında 7.818.045,00 kWh elektrik tüketimi gerçekleştirmiş olan fabrikamızın elektrik enerjisi ihtiyacını mahsuplaştırmak amacıyla, Smart Holding A.Ş.'ye ait Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi, Yukarımülk mah/köyü, 128 ada 35 parsel no'lu arazide, 4662,9 kWp gücünde Güneş Enerji Santrali kurabilmek adına Kahramanmaraş Valiliği'ne sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED süreci başlamıştır.
Hisse efsane arttı, rasyolar şişti, üstüne tek fiyat cezası geldi.Portföyün %20si burada. Normalde hiç düşünmez satardım ancak burada çok ilginç bir hikaye var ve tahtası çok iyi. Bakalım bekliyorum, 80 altını göstermezler diye düşünüyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
hayırlı olsun 46 milyon
09.09.2022, 19.09.2022 ve 27.09.2022 tarihli Özel Durum Açıklamaları'nda da belirtildiği üzere,
Şirketimizin Kuzey Doğu Anadolu bölgesinde yerleşik bir Kamu Kurumuna ait Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumunda gerekli ekipmanlar ve montajları işi ihalesine en uygun fiyat teklifini 46.343.400,00 TL bedel ile vermiş olduğu bilgisi ve ihaleyi düzenleyen kurum tarafından 19.09.2022 tarihi itibariyle söz konusu işe ait sözleşmeye davet yazısı tarafımıza ulaştığı bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Sözleşmeye davet yazısının tarafımıza ulaşmasına müteakip istenilen evrakların hazırlanmasıyla ihale sözleşmesi ihaleyi düzenleyen kurum ile karşılıklı imzalanmıştı.
İhale makamından bugün (04.11.2022) gönderilen tebligatta T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) mevcut GES'in kurulu gücü düşürmesinden kaynaklı ihale içeriği değişmesinden dolayı ihalenin iptal edildiği tarafımıza tebliğ edilmiştir.
İhale iptal edilmis. Pek hayirli bir durum degilRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.