Çakma çözümlerle pata küte bir 5 ay daha der iktidar.
Dünya da ekonomik olarak uygulanmıyan ne varsa uyguluyoruz bakalım daha neler yumurtlayacağız.YTD.
Printable View
Çakma çözümlerle pata küte bir 5 ay daha der iktidar.
Dünya da ekonomik olarak uygulanmıyan ne varsa uyguluyoruz bakalım daha neler yumurtlayacağız.YTD.
Günaydın TÜRK MİLLETİ :byr::byr::byr:
İlerde faiz de dolarda artacaktır açık ve net.
Borsa çakılsa bile gene düştüğü yerden dolar bazlı yoluna gene devam edecektir.
Yeterki hisseleriniz İYİ olsun.YTD.
%30/%50 çık gir de yapılabilir.
Örnek TÜPRAŞ hala satıyor ve alıyorum lakin elimde artık az kaldı.YTD.
Borsada voleliteye devam,indir bindir sistemi devam ediyor mafya varici kara paracılar tarafından,borsada gerçekçi yabancı yatırımcı olmadığından ortalıkta onlar cirit atıyor:plc:
günaydınlar
SASA bile ne yapsın bu oynak piyasada belkide bunun içindede bulunabilirler,bir ara tam 100 bile gösterdi,bir patron kendi hissesini kötülerse olacağı budur,bunuda borsada ilk duyduk,madem öyle kapattır tahtanı ne işin var borsada,olurmu,hisseyi tepeden sat açıklama yap:plc:
ARKADAŞLAR buradaki olay kedinin inmesi veya çıkması değil, sizin ne gördüğünüz.
Kedi uçmadığına göre ;ya iniyor ya çıkıyordur. Bir arkadaşın görüşüne göre de düz de gidiyor olabilir.
Sadece psikologların insanları yorumlaya bilmesi için gösterdiği onlarca resimlerden biri.
Tek bir resimle bir insanı analiz etmesi de mümkün değil.
Koray dostum alıntıladığım linke istinaden görüşünü yazmış.
Evet o gazeteye bende itibar etmem, lakin verdiği yanıt gerçek kaynağından alındığından Türkçe yayınlandığından kontrol edip koydum.
İngilizcesini koysam pek bir şey anlaşılmaz idi.
YANLIŞ ANLAŞILMASIN MÜKEMMEL BİR İNGİLİZCEM YOK. Bazı arkadaşlar çeviride zorluk yaşamasın diye .
Yine buna benzer bir resim koyayım.
Ne gördüğünüzü yazın.Meali şöyle ilk ne görüyorsunuz?
https://themindsjournal.com/wp-conte...lly-Honest.jpg
Burası tilkinin kuyruğu suya değdimi değmedimi forumu olmuş:bravo:...dolar topiğide böyle,bazen diyorumki ne işim var böyle forumlarda,eğlenmek istiyorsanız açın eğlenceli bir topik bölümü orada eğlenin oynaşın,işte ondan topik sinek avlıyor:rtfm: