ABKA nın her yazdığına katımıyorum,ABKA da herkes gibi hatalı yönleri eleştirilmeli,bende,sizde....(saygı çerçevesinde)
Sizin hakkınızdaki sorgulama hem doğru değil hem çok kaba...
Printable View
Bakın geride ilgili muhterem yazmış...
Bundan 100 yıl önceki bir mesele hakkında atıp-tutabilmek için...
Sadece bilgi de yetmez... O günün sosyolojik verilerine de sahip olma gerekir.
100 Yıl sonra ilgili zihniyetin tarihini yazanlar da benzer düşünmeli...
İçinde bulunan dinamikler ve sosyal koşullar...
Hiçbir şeyin mutlak savunucusu değilim. Hiçbir şeye de mutlak karşıt değilim.
Aklın yanındayım. Tartışmanın yanındayım. Doğma ve mutlakçıların külliyen karşısındayım.
"Endeks kaç olur?" konusunda karşısındakine hakaret edecek seviyedeki adamın,
demokrasi savunucu olacağına da kimse inandıramaz beni.
Valla her cümleye 10 cevap yazarım..Ama değmez.ÖZETLE..
1-Sen benim AKP yi desteklediğimi nereden biliyorsun?..BENİ TANIMADAN NASIL HÜKÜM VERİRSİN..AKP ,islamı temsil etmez..Benim buradaki çoğu tartışmam bu yüzden olmuştur.
2-Muhaliflere edilen muamele....Hak eden var ama hakssızlık yapılanda var..Bunu OLAY ÖZELİNDE konuşurum..
3- gerçekçi olalılm bu ülkede kimse kimseye saygılı değildir..GÜCÜ ELİNE GEÇİREN SON NOKTAYA KADAR kullanıyor..
Malum tayfa gücü eline geçirdi. MÜSLÜMAN ÜLKEDE BAŞ ÖRTÜSÜNÜ YAZASKLADI-KATSAYI İLE ham puan birincisi tıp kazanamadı..
Şimdi se AKP var..onlar da sonuna kadar gücü kendi lehlerine kullanıyorlar.
Doğru görmem..ama memelektte durum bu.
Kardeşim... Ben sana yazmıyorum...
İlgili arkadaşla söz konusu bir profil üzerinden tartışıyoruz.
Yazdığını da okumadım. Okumam, cevap da yazmam da. Gerek yok...
Senin de aynı yolu takip etmeni öneririm.
Selametle.
forumu okuyunca şabanın filmi aklıma geldi..İlham gelmesi için dolmuş dolacak, dedikodu yapılacak, balık kokacak birazdan şiki şiki baba kasetini de Mert abi getirir..sonra pozisyona bakarız..
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de yaşanan çatışmaya bir dahli bulunmamaktadır, sınırlarımıza yönelik herhangi bir saldırı yoktur
Kaynak : Anadolu Ajansı
Sana bunu daha önce açıkladım..Anlaşılan ateşi harlamak hoşuna gidiyor.
Olay olmuş bitmiş derdin neki gündeme getiriyorsun?(
TARTIŞMAYAYIM DİYORUM )
Olayı çarpıtıp beni zedeleyemezsin..işte o zaman farklı koşurum..üstelik LAFIM SANA DEĞİL DEDİĞİNDEN SANA CEVABI SİLMİŞTİM..
olay aynen şudur..BUNU SENİN BİLMEN İÇİN DEĞİL(UMURUMDA DEĞİL) diğer arkadaşlar için yazıyorum..
14 ekimde orta vadeli öngörümü açıkladım..(5 ay aradan sonra ilk defa...)Bunun üzerine sindoma'' şu bu teknikçi de senin dediğin rakamları söylüyor...Kopyamı çekiyorsun dedi''
Bende durumu açıkladım ve tartışma çıktı...OLAY BU...VE SONUNDA O DA BEN DE BU KONU DA YAZMADIM...olay kapandı...
Özel den ve buradan kaç tane arkadaş benden orta vadeli yorum isteyince ben de yazdım.
şimdi olayınj bu yönünü anlatmadan birader sana ne...neden konuyu sürekli harlıyorsun...
sonra ABKA böyle konuştu diyorsun..benim bu gün mesajım bile yok..Neden olayla ilgili olmadığım halde konuyu buraya getirdin...