-
Kral çıplak diyorum
Herkes ne olduğunu açık saçık görüyor
Goldaşın hukuk zaferini gölgeleyip küçük yatırımcıyı karamsarlığa kimse itemez.Onların kul hakkına göz dikenler ********ler ve yalamalarıdır.
Ben burada defalarca Goldaşın borsaya dönmesi gerektiğini, Goldaşa uygulanan hukuka aykırı işlemler yüzünden Goldaşa yatırım yapan küçük yatırıcının mağdur edildiğini başka hiç kimsenin bu işten zarar etmediğini yazdım.
Küçuk yatırımcının bu haklı isteklerinin önünde kimse duramaz.
Soruyorum!!!!
Goldaşın parası
Goldaşın altınları
Goldaşın mal varlığı
Kimlerin elinde?
Bunların gerçek sahibi küçük yatırımcı neden halen mağdur ediliyor?
Goldaş için adalet istiyorum..
Goldaşa yatırdığım çoluk çocuğumun nafakasını geri istiyorum.
Burada haklı isteklerimimizi sulandırmaya çalışan kul hakkının yenmesine yardımcı olan birbirine pas atarak geyik muhabbeti yapan yalamalar bir kerecik Goldaş için biz küçük yatırımcılar için iyi bir şeyler isteyin.
Bayram geliyor içimiz gene kan ağlıyor.
Bize yıllarca bu acıyı çektirenler ihşallah çoluk çocuğunuzla aynı acıları misli misli sizlerde çekersiniz.
Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Gerçekten mağdur olan küçük yatırımcı arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
-
ne oldu şimdi dava kazanıldı eee gerisi yok oldu bitti artık haber de yok zaten patronlar tazminatı aldılarmı ne oldu belli değil şimdi ne oldu yani dolar 2 tl idi 6 tl oldu bizim paralar golds ile buhar oldu
-
Yapılacak tek şey var.Hükümet vatandaşın yanında yer alacak.Geçmişte yapılan hukuki hataları düzelttirecek ve Goldaşın itibarını iade ettirecek.Goldaş borsada işlem görecek.Elimizdeki hisseler ancak o zaman değer kazanacak.
Bu işin başka yolu yoktur.Ben bunu anlatmaktan bıktım halen anlamamakta direnmenin manası kalmamıştır.Boş boş yazacağınıza gidip bir avukata danışın..
-
dumtek boş boş aynı şeyleri yazıp durursun sonuç varmı onu de yani eee sonra sonrası yok boş
sen danıştında oldumu bişey yok bize sonuç lazım
sonuç alacak adam varsa hep beraber alayına en kralına gidelim
paranızı ben kurtarırım diyen varsa yazsın hemen açalım varmı uzman
bu işi ben bitiririm diyen varsa buyursun aslında bu davayı alıp kazanan için de çok güzel bir reklam olur ama yok
bence madurlar içine en yüksek lot sahiplerinden biriyimdir ama yoruldum ve ışık göremiyorum veya insanlara adalete küstüm bilmiyorum adalet olsaydı şimdi bunları bülbül gibi öttürürlerdi ve bunun bedelini biz ülkemize güvenenler değil bu kabusu bize yaşatanlar öderdi yani senin anlayacağın ingiltere mahkemesi pardon bi yanlışlık olmuş dedi filim orda bitti şimdi devlet bu tazminata el koymalı madur olan yatırımcıya bekleme maliyeti ile vermeli
yani tazminatı bunlar degil devlet yetkilileri hesaplamalıydı çünki bu devletin vatandaşını ilğilendiren bir durum bu ülke insanı madur olmuş hani milli duruş bu işe artık devlet el atmalı anca bu olursa gelişme olur
o tazminat bunların eline değil devletin kasasına girerse bize döner sende bunu bi kenara yaz
-
Bizi salak mı zannettin.Bu idareciler bizi düşünür mü?Geçmişte yolsuzluk yapan rüşvet yiyen bu hükümetin bakanları değilmiydi?
Bu hükümet yetkililerinde vicdan varsa, içlerinde allah sevgisi ve allah korkusu varsa yapılan hukuki hataları kabull edip bizden özür dilerler ve Goldaşı borsaya alırlar.
Zaten ben senin bir tane bile hissen olduğuna inanmıyorum.
Sen bırak bu ayakları artık komik oluyorsunuz..
KIRAL ÇIPLAK DİYORUM
-
Ben sırat köprüsündeyim artık.
Geleceğimi çalan insanları orada bekliyorum.
Hepsini tekme ile cehenneme göndereceğim.
Namussuzlar, iblisler, kul hakkı yiyen haramzadeler lanet olsun hepinize sonsuza dek cehennem ateşinde yanın ihşallah,
Allah belanızı versin, siz beni yaktınız Allahta sizi yaksın.Sizin ve size benzeyen soysuzları yok etsin.
-
dunbelek senin ne mal olduğunu diğer formlardan biliyoruz boşuna çırpınma bu sahtekarlara toz kondurmuyorsun tabi sende haklısın ekmek yediğin yere pislemiyon
belliki senin günahların çok daha fazla o yüzden sırat köprüsünde bence tekmeyi sen yersin https://media.riffsy.com/images/94ac...706d/tenor.gif
-
Ben yalnızca Goldaşı savunuyorum.Goldaş demek hisse senetlerim demektir.Hisse senetlerine kavuşmak isteyen Goldaşı savunur.Sen savunmadığına göre senin hisse senedin yok.Zaten hiçbir zaman Goldaşın yanında olmadın ve Goldaşa saldırdın.
Burada yazmanın gerçek amacı ne sen onu açıkla??
Goldaşın İngilterede dava kazanmasına bile üzüldün?
Türkiye de suçlanarak iflas ettirilen Goldaşın İngilterede uluslarası mahkemede aklanmasını bile kötüledin.
Buna sevinen arkadasların umutlarını kırmak için elinden geleni yaptın?
Goldaşın borsaya dönmesi seni üzer mi?
Sahtekar dediğin kişiler kim? Bu kişiler yargılanıp hapiste mi? Hapiste değilse neden hapiste değil, birileri tarafından mı korunuyor?
Ya bunları açıkla ya da Goldaş için güzel şeyler yaz.Burada gerçek hukukun tecelli etmesi için umutla bekleyen arkadaşlarımızın umudunu kırma..
Ve seni ikaz ediyorum edepli ol.Bana dunbelek diyerek bir yere varamazsın.Ancak çirkin yüzünü gösterirsin