Şu anda evde değilim. O nedenle grafiklere yorum yapamayacağım. Bir süre böyle etmenizi rica ediyorum. Düzeltmeye çalışacağım
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şu anda evde değilim. O nedenle grafiklere yorum yapamayacağım. Bir süre böyle etmenizi rica ediyorum. Düzeltmeye çalışacağım
Sayın T/A ellerinize ve emeğinize sağlık.
Allah size sağlık, mutluluk, bereket ve huzuru daim kılsın.
Hakkınızı ödeyemeyiz, gönlümüzdesiniz...
Bugün sağlık nedeni ile şifa bulmak umudu ile Nevşehir/Kozaklıda Termal Otele geldim. Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Kaplıca zamanı dışında sizlerle birlikte olmaya gayret edeceğim. Bilgisayarımı yanıma aldım. Geç cevap yazarsam anlayışla karşılayacağızı umuyorum.
Bu gecenin Miraç Kandili olması münasebetiyle tüm herkesin Kandilini en içten dileklerimle kutlarım. Dualarınız kabul olsun. Rabbim hastalara şifa, borçlulara eda nasip etsin. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol hayırlı kazançlar dilerim.
Üstad,
Hayırlı kandiller dilerim. Geçmiş olsun. Umarım şifa bulursun.
Hayırlı kandiller Sn. T/A, Allah şifa versin, Allah tüm hastalara şifa yakınlarına sabır versin inşallah.
Mirac Kandiliniz mubarek olsun. sayin T A size ve tum hastalara bu mubarek gece yapilan dualarla Allah (c.c.) sifalar ihsan eylesin.
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Ben zaman,zaman hüdai kaplıcasına gidiyorum,Size uygun olan Nevşehir kaplıcasını tercih etmişsiniz Şifanız olur inşallah.