büyük gap yaptı 58 euro altı çok zor gelmesi lazımdı 60 euro dan 7 eouro boşluk var bu gap dolar
Printable View
Ama şu var doldururda ne zaman doldurur 15 temmuz olayları sonrası bıraktıgı boşlugu doldurması bayagı bir zaman almıştı...Ben şirketde artık bir gelecek görmüyorum umutsuz vaka 9 aylıkdada borsada böylesi bir travma yaşatabilir kaç yıl alır karlılıkdaki düzelme bilinmez esas çok önemli konu patronun hisse alımı kararı sonrası neden alım yapmadıgı bana göre thy ile 3. havalimanı konusundaki anlaşmazlık haberi patron her şeyi bildiginden bu kötü haber için hissede tamponmu oluşturmayı düşünüyor diye tahmin ediyorum...
bana göre bu yüksek endekste bir çok kağıda göre avantajlı fiyata geldi 220 tl avusturyadan yarına tepki bekliyorum
Avantaj olsa ne olur olmasa ne olur ben dün alıcı bulamadım ki satayım sen neden bahsediyorsun bu hissede düşüşler çok kolay yükselişler çok ama çok zordur bu bilançonun düzelmesi bile yılları alabilir hele en önemli olan avusturya doco zar zor bir yükseliyor 5 düşüyor istikrar sıfır ........Önemli olan ucuz hisse degil sıkıntısız hisse bunda bir sürü sıkıntı var yeni havalimanını unutma iş olmazsa bundan daha kötü bir kaos olur ki görüntü o yönde
220
210
200 bütün hepsine bütçe hazır spek efendi sen bilirsin ver sen biz toplarız
3. havaalanına daha çok var yeni 2 yıllık anlaşma yapıldı hissede burda patron oyunu var
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemşerim sen safmısın anlayamadım bir türlü 2 yıllık anlaşma yapıldı ama yeni havalimanını kapsamıyor ve 15 ay kadar sonra yeni havalimanı açılacak şimdiden yatırıma başlanması gerekiyor şirket yeni havalimanı konusunda anlaşamadık derse borsa gelecegi satmaya başlar thy doco,nun bilançosunun %30,u demek .....
Aynen en kötüsü de o senaryo