CENGO çalışmalara başlamış. Bakalım neymiş o çalışmalar. İflas davasının sonucunuda görelim.
Printable View
CENGO çalışmalara başlamış. Bakalım neymiş o çalışmalar. İflas davasının sonucunuda görelim.
2005 ler
http://www.gazetevatan.com/cankurtar...49041-ekonomi/
:party::party::party::party::party:
Sorun marka yada sektör değil. Sorun patron da. Adam kolay kazanıp yeme derdinde. Kusaca iş g..ü yok. O yüzden şuanki durumda kolay parayı nasıl kazanacaksa onu yapacak.
Mynet’teki kırık mı desem, deli mi desem, adamın biri ESEM için her gün üfürüyor. Söyledikleri rüya bile olamıtacak türde. Fakat orayı bayağı bir curcunaya çevirmiş durumda. İnat ile yazmaktan vazgeçmiyor. Yalnız o yazdığından bu yana düşüyoruz. 😀
Üstad az kaldı diye düşünüyorum, falcı gibi olacak ama üç vakte kadar d*****n kuyruğu kopar bence... Mart ayı güldürecek inşallah yüzümüzü... oradaki müptezel de ben demiştim diye kasılıp duracak....Bay kanki de bomba patlayacak demişti, aynı şekilde düşünüyorum... suni bir yükseliş de olabilir (temmuzdaki uyduruk iflas davası gibi) , sağlam bir haberle de olabilir....sadece düşüncem bu, belki de temenni.. ya da his...:) o kadar ki imkanım olsa 3e 5e bakmadan alırım... fırtına öncesi sessizliğe büründük gibi...işlem hacmi genel kuruldan beri düştü... ne M.Ö aşağılara alış yığıyor ne de Cenk satışa koyup heyacan veriyor... eşleşme denemelerim de de görüyorum bunu... aman ha yazdıklarımı okuyup da etkilenen olmasın, alamam kimsenin vebalini :wave:
2010 yılında ayakkabı dünyası royalty anlaşması
2014 gencallar ayakkabı 3 yıl ödemesiz sonra ödemeli
2017 yılında akınal bella ayakkabı royalty anlaşması
2018 de üretim ?
Gençeller demişken aklıma geldi, 2017/10. Aydan itibaren %6 royalty alacaktık.. ne alemde acaba