-
204 gördükten sonra destek buldu ok gibi fırladı 224 yaptı 210 kapattı...bu üçkağıtçının hamlesiydi,çünkü hissenin destek bulması lazımdı,yarına bakmak lazım,2008 sonrası el atmayı kesmiştim,224 çok iyi fiat olduğu için çoğunu boşalttım,çok tehlekeli bir hisse sağı solu hiç belli olmuyor,devamlı biraz elde bulundurmakta fayda var...ytd.
-
Tekrar 210 yaptı yükseliş sonrası,bundan önce rekor bilanço açıklamıştı,bakalım şimdi ne mok yapacak,açıklanan bilançoya tepki olarak 220-30 cıvarından 280 yapmıştı,yedirerek 210 altına bile inmişti,bakalım şimdi delinin planı ne görmek lazım,kentte işler kötü oda rekor zarar açıkladı,774 milyon zararı var bu zararda bir gariplik var,defterlerinde kar gözüküyor ama rekor zarar açıklıyor,anladığım kadarıylan gider göstererek paraları cebe indirmişler,nasıl olsa ülkede denetim yok iktidar kendi paçasını koruma peşinde devamlı CHP'ye saldırıyor yani meydan boş,bu boşluktan yararlanan şirketlerin ekmeğine yağ çalıyor...
-
Kar açıkladığı halde düşen hisse :bravo::kmk:
-
Net Kar(TL)161.591.303...
-
Her kar açıklayışında bu deli hissenin dibini sıyırıyor,300 üstünü beklerken hala hisse 230-204 arası gitgel yapıyor :notr:
-
200 üstüne atmada direniyor,193-peşi 203,ulen deli fırsat bu diye satacağına az hissene faydan olsun,nasıl olsa kardasın az elini taşın altına koy,400 neresi 190 neresi,doğruya bu hisseyi 89 bile yaptırmıştın dimiya,fazla bile size diyosun yani :bravo:
-
1 ay olmuş yazmayalı neredeyse,213 cıvarından tekrar 206 :evil:...ulen deli yine ney peşindesin,bir ara 190 cıvarına indirmiştin,gözünü orayamı diktin yine,bu yüksek karlara ne oldu,üstünemi yattın ? SPK böyle döte marak derse tabiki sizlerede gün doğuyor.
-
Yine 200 altında,öncedende burayı yoklamıştı,peşi füze olmuş 220 üstüne atmıştı,bakalım bu sefer ne mok yapacak bu deli.