Bende farklı bişey demedim usta,bırak zorlama istediği tarafa gitsin yoksa parçalanır dedim.
Printable View
https://www.tradingview.com/x/6JjdzrDl/
Mesela bugün benim mavi trende kadar saldılar :kahkah:
https://www.tradingview.com/x/cKM1ljUc/
Don coves 22.970-23.000 altında kapanışlar olmazsa devam.
iyi akşamlar, bahsi geçen operasyon hissesine ceza geldi, sizce süreç nasıl işler? ben de tekfen'deki büyük zararımı bir nebze telafi edebilme umuduyla ilk defa bist30 dışında bir hissey yatırım yapmış bulundum. 1 aylık ceza süresince (ilk defa yaşadığım için size danışma ihtiyacı hissettim) bu hisseleri internetten satamayacak mıyım acaba? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. bu arada beni Tony Gatlif ile tanıştırdığınız için de ayrıca çok teşekkür ederim, geçen yıllara hayıflandım, tanımamaktan utandım... ne güzellilker var bilmediğimiz... henüz tanışmadığımız...
Hayırlı akşamlar uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum yeni üye oldum. Paylaşımlarınız gerçekten çok güzel tebrikler elinize emeğinize sağlık.
Mümkünse işfin ve ostim hakkındaki görüşlerinizi paylaşırmısınız. Tesekkürler.
Merhabalar.
Tony GATLIF için sevindim. ITTFH için üzüldüm.
İlgili şriket hakkında açıklama şöyle:
"
İlgili Şirketler [ITTFH, PEKGY] İlgili Fonlar []
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında İttifak Holding A.Ş. (ITTFH) ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (PEKGY) paylarının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle ITTFH ve PEKGY paylarında 22/04/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak kredili işlem yasağı ve brüt takas önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
ITTFH ve PEKGY paylarında uygulanacak tedbirin uygulanacağı son tarih 21/05/2020'dir.
Yönerge'nin 5. maddesi çerçevesinde, İttifak Holding A.Ş. (ITTFH) ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (PEKGY) paylarının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcılar hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 22/04/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut Açığa Satış yasağına ilave olarak Kredili İşlem Yasağı, Brüt Takas ve İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Yatırımcı Adı ve Soyadı MKK Sicil Numarası ŞERAFETTİN ÇELİK 44393423 KAMİL DÖNMEZ 31826672 ADNAN ÇOLAK 26806321 BÜLENT AYAZ 12737984 İBRAHİM ÖZDEMİR 33671315
"
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/839629
Adı geçenlerden değilseniz bu senette;
1-Kredili işlem yapamazsınız. Zaten bu tür kağıtlarda hadi işlem yaptınız... Kredili işlem yapmadığınızı umuyorum.
2-Açığa satış yapamazsınız... Ki onu da yapmadığınızı umuyorum.
Yukarıdaki işlemler bu türden senetler için operasyon öncesi ve sonrası rutindir.
Sonras mâlum.
"Daaa öncesi nedir?" derseniz...
Açıkçı vb gelmesin diye brüt takasa sokarlar topladıkları hisseyi.
Sonra Ay' a veya Mağma' ya rahatça götürürler...:notr: