Seni tutarlılığa davet ediyorum.
Printable View
FLASHHHH.....CLASHHH...!!!
Aselsan dorde bolunmus diyolaa...
Hisseleri 4 esit pay halinde BAE, Katar, Endonezya ve Malezya ya satmislaa....Erdogan; yabanciya gitmedi..Musluman gardaslarimiz aldi dedi.....
Irak Tezkeresine Hayir diyen Muhalefet bas veririz, can veririz ama yerli silah sirketlerimizi yanaciya sattirmayiz didiii...
Devir teslim toreninde 10 deve kurban kesilecek.
Neyin tutarliligina davet ediyorsun ?
o gosterdigin mesajda 24 liradan islem goren eregliye ben pahali mi demisim senin dedigin gibi ?
20 mesaj onceye gidip eregli extresini ve yazdiklarimida alintila
Eregli shortluyacagim demedim eregli o fiyata gelirse endeksi shortlarim dedim.bu demek degildirki eregli pahali
Elimde biraz eregli var bunu daha once bir arkadasa da yazdim burdada yazayim evet hesapta eregli hissesi var ama almak ve satmamak kaydi ile aldim ve unuttum . bir terslik olmaz ise yillarsa sonra sahip olacak cocuk istedigini yapar ister alir ister satar
kacaba 1$ 2$ bandinda hareket eden ereglinin sene sonu bilancosu ve temettu etkisi ile birlikte 2$ 3.5$ bandina gecis yapacagini dusunen bir insanim
Parasini araci kuruma gondermeme ragmen 22.70 lerden dolarin hareketi bokuna daha fazlla alim yapamadim ona yaniyorum sen
28.80 28.90 dedigim rakamlarda fibo seviyesi oralardan kucuk bir duzeltme gelmez ise zaten bugun oldugu gibi endeks 15 puan etki eder bizim actigimiz shortlarda bamya olur
Eregliye pahali yazabilmen icin isdmr ile argumanlar koyman gerekli eregli pahali diyorsan ereglinin solo bilancolari hakkinda biraz bilgi verde benim gibi cahillerde bilgilensin
Voba bak hele. Kisniyor kuheylan. Hey masallah
aydın bey akıllı, hepsiburdayı 4 milyar dolar piyasa değeriyle açtı newyorkta, burda istanbulda açsa 5 milyar TL para vermezdi piyasa ona- 3 milyardan açarlar, 2 tavan bile göremeden dağılırdı tahta.. bugünkü parayla 50 milyar TL ile sattı herif, çok başarılı hamle
turkcell de, superonline yada paycell halka arzını nazdakta yapsa keşke, paycell 5 milyar dolardan gideri var bence, udemy denen kıytırık bi site 4 milyardan gitti geçende.. gerekirse maliye imtiyaz tanır, tüm vergi ödemelerini paycell üzerinden yapana yüzde 15 iskonto verir, şirketin işlem hacmini katlar..
https://i.hizliresim.com/8z7fh9o.PNG
Ereğli ve İsdemir birleştirilse iyi olur.
Güncelde Ya Ereğli çok ucuz veya İsdemir çok pahalı.
YTD