Vakıfın aldığını görünce yeniçeri ortaya çıktı SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Vakıfın aldığını görünce yeniçeri ortaya çıktı SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben alıcılarda Vakıf göremiyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dfab4acf86.jpg
Ilk 5 görünce göremezsin tabii vakif bugün 620 satmış 740 almış 120 artiyla ilk 5 alici satıcıya girememis 78 de 76 bin 79 da 58 bin alışı kalmış. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha demek 120K lot almış, fena değil. Amed tırsmıştır baya :)
Ha demek takas boyle okunuyormuş öğrenmiş olduk sayenizle alan satan ayni kişimişler demekki...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kredi ile ilgili haber beklerken
BDDK'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, finansal istikrarın güçlendirilmesine yönelik koordineli makro ihtiyati tedbirler kapsamında, ikinci ve sonrası konut alımında tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının malik olduğu en az bir konutunun bulunması halinde konut kredisi değer oranı yüzde 75 daraltılacak.
Karara göre, 5 milyon TL değerindeki bir evi, ikinci tapulu evi olarak alacak olanlara evin değerinin yüzde 22,5'i kadar kredi kullandırılabilecek.
konut yatirimcisinin onu %25 kira artisi sınırından sonra %25 kredi siniri ile kapatiliyor iyice.
osmanli ile teb ayni kisi oldugunu hissediyorum nedense.
Osmanlı marmara metal olmasın yada cem okullu [emoji12][emoji6]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.