2 kesin bence
Printable View
vay be tek kalemde milyar tl geçtik bir anlaşmayla Yaşar Erdinç hocamız boşuna dememiş hisse fiyatı şeytandır sizi kandırır siz toplamaya bakın Pazartesi ister artsın ıster düşsün...:whistling:
2023 yılında aldıkları iş miktarları
#gesan 2,3 Milyar TL
#smrtg 1,8 Milyar TL
#yeotk 820 Milyon TL
#kontr 780 Milyon TL
#astor 729 Milyon TL
#alfas 352 Milyon TL
Aslında insanları terettüde düşüren grafik. Klasik argüman 20 lerden buralar geldi daha nerelere gidecek argümanı. Büyüyen ve her geçen gün bunu teyit eden gesanın nerelere gideceğini zaman gösterecektir. Gerçi benzer argümanlar sasada, hektaşta da vardı ve onların nerelere geldiğini görüyoruz. Onlar da üç ayda biralara gelmedi tabiii. Bizim en büyük handikapımız çok sert ve şarapsız bir tahtacımızın olması. Sayın kekonun söylediği gibi sinir uçlarıyla çok fazla oynasa da ödemesini de fazlasıyla yapar gesan. Kısada tahtacı ne yapacağını biliyor ama orta-uzun vadede ne yapacağını ben öngörebiliyorum. Bakalım zaman ne gösterecek ..
Bu fiyatlarda Bu şirketten neden korkulur kesinlikle anlamıyorum. 24 milyar piyasa değeri var, sadece Euro power bunu katlar. Şirketin piyasa tarafından güvenilirliği, müthiş adaptasyon yeteneği, yüzyılda bir denk gelecek muazzam bir dönüşümün merkezin de olma potansiyeli, tek kalemde milyarlık ihaleler. Her gün küçük büyük 50 100 milyonluk ihaleler. İhale alan diğer firmalara mal tedariği. Sürdürülebilirlik açısından politikaları. Dünyaya yayılma istekleri ve potansiyelleri. Avrupa Asya Ortadoğu Arabistan başta olmak üzere, aklı hayalet sığmayacak bir pazar büyüklüğü.
Tek sıkıntı finansman ve bu devasa büyümenin altından kalkmanın zorluğudur.
Tekrar söylüyorum asıl film başlamadı bile. Zaten biz bunu fiyatlıyoruz , Bu yüzden buradayız.
Akıllı yatırımcıyı bu şirketin buralarda yataya bağlanmasını ister. İster ki her gün biraz daha toplayabilirsin. 80 tl'lerden 240'a geldiği dönemi hatırlayın. Şirket deli gibi işler alıyordu ama fiyat yükselmiyordu, 3 kat gitti....
Şirket için en kritik olaylardan biri de sunjunior un piyasaya çıkışı ve tutulup tutulmayacağı olacaktır. Tutarsa sağlam mali olan arkadaşlar emekli olabilir.
Biz yatırımcılar olarak tahtacıya şirketi buralarda oyalaması için dua etmemiz gerekiyor.
Yatırım tavsiyesi değildir herkese bol kazançlar.
Bunlar KAP'la gelen duyurulardan hesaplanan degerler. Ustune en az yuzde 20 eklemek lazim, kap disi isler icin. Bu ihaleler hizlanarak artacak gibi gozukuyor. Benim 2023 yili ciro beklentim 750+ milyon dolar idi. Belki de bu rakam da gecilebilir. Bu rakama Sun Junior dahil degil.
Bu nedenle hisseyi toplamak isteyenler icin tahtacimiz firsat sunuyor, sayin Gueno_33'e hak veriyorum.
Hatta tahtaci kisada daha sert hareketlerle fiyati asagi itmek icin elinden geleni yapacaktir, aksi saflik olur.
Bu oynakligin yil sonuna kadar surmesi olasidir.
Yukarida yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir, yatirim kararlarinizi kendi kararlariniz isiginda aliniz.
telegram ve investinge göre burdaki yatırımcılar çok daha akıllı ve işi bilen tayfa ...Halbuki 2 gundür okuyorum burdaki bile bir çok arkadaşi bıktırıp sattırmış tahtacı yarında bi film yapar atlayanlara verir şekeri gene vurur yataya...ama amcayı biraz tanıdım istediği zaman cok hızlı çıkartıyor hisseyi...