böyle analizim vardı tokatçı %5-7 aşağı ons beklerken:) haftalık kapanış 2823 üzeri olursa yeni zirve başlatır .
2850 vermiştim ara direnç .formasyon hedefim 2880 bölgesi.
Printable View
görevde olması bence daha iyi olur.
chpye ve imamoğluna bulunmaz bir fırsat verdi.
muhalefet çok daha fazla kenetlendi. imamoğlunu tebrik etmek lazım.. krizi fırsata çevirmek diye buna derim :he:
millet imamoğlunun şovunu konuşuyor..
büyük reklam fırsatı oldu
neeee
meeeeeeeeeeee
:drunk:
yavaş ver be heyvan beeeeeeeeeeeeeeaaa.. longcu neyim vardır.
:kahkah:
Ama ben senin basit bir denklem kuramayacağını ispatlayabilirim...
Çünkü muvazenesiz ve alakasız illiyet bağı kuran birisinin muhakeme seviyesi bellidir.KİŞİNİN YORUMU-KONUŞMASI,zekasını gösterir.
1-Ben asla ÖSYM birincisi olduğumu söylemedim..geyiktir..ama sayısal puanda ilk 1.000 de yer aldım. 45(öss) ve 52(öys) toplam 97 matematik sorusundan 1 yanlışım vardı.
Ama ham puan veya yerleştirme puanı için türkçenin ve fenin de katkısı var...Şimdi bana bu puan hesabını anlatırma..YOUTUBE bak anlarsın.
2-Savcıyı desteklemem veya BİLİRKİŞİ olayını ile bunun ne alakası var,anlayamadım..
Siyasi bir tesbitin veya iman-talep-isteğin de içinde yer aldığı bir temenninin direk başarı ile bir bağı yoktur.
Konuyu TAŞ...muhabbeti noktasına getirmenin anlmı yok.
ve 10 bingdeyiz....
ya herro ya merro:drunk:
a. a kdr yolunuz var helak edildik a.k 2 yıldır haftaya borsa maceramı sondlandırabilirim kalanlara tek tavsiyem al sat üzerinden gidin asla yok temettu yok uv hikaleyerine kanmayın