-
Acemşah üstad yarın desteğini artırsa da hissemiz eski günlerine dönse. Dönüşü görürsem bugünkü gibi destek atsam. Söz :) :)
Bu arada şirketten bi açıklama yok mu arkadaşlar. Olağan dışı fiyat hareketleri ya da sermaye tavanı fln.
Ha şu Turquality teşviği ne oldu? Patron oralı değil herhalde faiz ödemeye devam mı yani ..
İnşallah bi tek tahtanın tekniğine kalmamıştır sonumuz yoksa arzular şelale. (anladınız siz :) :)
-
bunu yine veriyorlar çemaş alıyorlar
y.t.d. yatırım tavsiyesi değildir
-
Adel ile ugrasirken... trader kardesler panik selale satislari yapmislar ama dediydim...
11 altina vermeyin diye .. dinlememisler..:)
kapanista cuzzi destek attim... yarinda destegimiz olur insallah..!
-
Açemşah üstat derim i satsa sattım diyecek kadar dürüsttür.Büyük ihtimalle stoplar patladı.
SM-G360H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bunuda gün olur alırlar. Beklemeye devam
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
11 altında güçlü alıcıyım dediğini hatirliyorum üstad.
Güvenin olmasa çoktan stop yapıp çıkmıştım. Desteğini esirgeme bizden ☺
Bugün tahtaya sahip çıkayım dedim ama altında ezildim. Yarın desteğe devam para bitene kadar 😉☺
-
Korktuğum olmuş bugün iş yatırım 14.000 civarı satışta alıcılar dağınık...iş yatırım satmaya devam ederse halimiz duman ....ona değsin buna değsin diye diye komple bize kökledi kağıt...😁
-
Arkadaslar her seyi onceden yazdim 7.50 iken yazdim 15 ve uzeri olursa maliyetim kadar satar ..kalanlar ile devam ederim dedim. Aynisini yaptim..
11 altina dusurmeyin dedim ... dusurduler bugun yine cok ufak maliyet actim...
yani neden satiyorlar anlamiyorum..?
ama alanada satana da dur denmez..
derimod binalardaki deger dusuklugu olmasa 5-6 milyon kar yazacakti..
ancak binalari curuge mi ayirdilar bosaltiyorlar mi zeytinburnundan tasiniyorlar mı artik?:) ne oldu ise... ne olacaksa epeyli degerini dusurmusler..
hayirlisi artik..!