Bu grafiğin anlamı faize uzun yatıran kardan zarar etmedi.
Serveti faizde TL bazında bile yüzde 15 eridi.
Dolar olarak hiç hesap etmedim. Yapsak servetteki erimenin ne kadar büyük olduğu açığa çıkar.
Printable View
http://canadalioteltrabzon.com
Canada hotel tonyada
Birde boyle bisey var.kanada ya gitmeden konuyu cozersin dudu[emoji6]
Cekis etmedi hocam
E200 mercedesten sonra bu bana kaplumbaga kaldi.
Bir de en ust paketi almisim hiz sabitleme yok. Boyle pintilik olmaz. Hiz sabitleme artik temprada bile vardir:)
Hadi parasini verip taktirayim dedim cunku en cok kullandigim sey. Bu defa dediler garanti bozulur. Baska aklima suan gelmeyen bir cok sacma sey vardi. Mesela koltuk isitma var direksiyon isitma yok. Ulan adamlar bu segment arabalarda artik on cama bile koyuyor.
Kardesi tucson da var bunda neden yok cok sacma. Vites gecisleri hissettiriyor
Tam otomatik olmasina ragmen bu kadar hissettiren vutes bence yoktur. En son bir fluence otomatik surmustum aman allahim gozunu kapat vites degistigini anlamazsin. Anahtar cebinde fakat acmak icin kapi koluna dugme koymuslar ne anladim ben bu isten.
Cikarir kumandayada basarim
Anahtar cebimdeyse kapi kolunu cektigim an kilidi acmasi lazim...deyip uzuyor gidiyor...
Valla bende grandland x var, 180 k ya aldim, excellence paket, bahsettigin hersey var ama iste arada 40 50k fark var :) cruise control garanti olayida hikaye corollalardaki gibi kolayca takiliyorsa yeri vs hazirsa kendin takabilirsin
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi