Güncel yorumunuz nedir? Beklemeye değer mi sizce?
Printable View
Paramı almak için?1,5 a sattığın kağıdı unuttun herhalde para mı alabildin mi? :) ISCTr de para mı almak mı? :) Çok gülesim geldi.
Bırak şimdi işe yaramaz diyalogları duyum ne ya buraya yaz ya özele yaz.
Ha bu arada BUCIM de eskiler hariç İ.T yi pandemi de burada bir kucakladım inan bana kriz geçirir..... O bilançolar gelirken karşıdakinin İ.T olduğunu daha önce bilmen yaşaman ve tecrübe etmen lazım ve ona göre davranman lazım. Hisse yine de bir çok kağıda göre çok iyi performans gösterdi piyasanın geneline göre.
Allah uzun ömürler versin.Sana tavsiye ben patron ya da tahtacının cebinden para almaktan hoşlanırım. Sana da bunu tavsiye ederim.Zor yoldur ama insanı gece rahat uyutur.....
M Bülent Egeli yi görürsen benden selam söyle. Bir de Çiftayları görürsen ; Onlara o alım işlemini kim yaptırttı ise benden onlara tavsiye o kişiden arkalarına bile bakmadan kaçsınlar..... Çoktan bankaların kucağına düşecek adamları ederinden bilmem ne kadar fazla para vererek kurtardılar.Benimle bir 5 dakika görüşselerdi o alımı yapmazlardı.
bu kağıt ne kokuyor böyle , tavan mı yoksa yarı tavan mı ::)) hayal kurdum çadıra , rüzgar gelip uçara.
11,80 e uzaması lazım , ordan napar? bilen olurmuki acep
Çemtaş'ın Mardin-1 GES, Mardin-2 GES Mardin-3 GES Projesi ile İlgili ÇED Süreci Başladı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
MARDİN il DERİK, ilce Kayacık Mah.112 ada 10 ve 11 parsel, 41,020 Ha mevkiinde ÇEMTAŞ Çelik Makine San. ve Tic. A. Ş. tarafından yapılması planlanan MARDİN-1 GES (21,168 MWM / 14,700 MWE, 16,006 HA),MARDİN-2 GES (21,456 MWM / 14,900 MWE, 16,196 HA),MARDİN-3 GES (10,656 MWM / 7,400 MWE, 8,189 HA),TOPLAM: 53,280 MWM/37,000 MWE, 40,391 HA projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve başvurunun ÇED Genel Formatına uygun hazırlandığı anlaşılmış olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlatılmıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar, süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler MARDİN Valiliğine (Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) veya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gönderilebilir.İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
KAP: CEMTS [ ] ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1490629
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2025-09-17
Şirketimiz enerji maliyetlerinin yüksekliği sürdürülebilirlik hedefleri çerçevesinde, karbon ayak izini azaltmak ve sürdürülebilir çevrenin korunmasına katkıda bulunmak amacıyla yeni bir yenilenebilir enerji yatırımı yapılması kapsamında, 19/06/2025 tarihli 2025/24 nolu Yönetim Kurulu kararıyla, Şirketimizin Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye yaptığı çağrı mektubu başvurusunun olumlu veya olumsuz sonuçlanacağının belirsizliği, arazinin satın alınması, idari ve ekonomik risklerin Şirket'imiz dışındaki faktörlere bağlı olması, yapılacak bir duyurunun kamuyu yanıltma riski taşıması nedenleriyle, gerekli gizlilik önlemleri alınmak suretiyle SPK II-15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "İçsel Bilgilerin kamuya açıklanmasının ertelenmesi" başlıklı 6. maddesi uyarınca bilgilerin ertelenmesi kararı alınmıştı.
Bu kapsamda 19/06/2025 tarih ve 2025/24 nolu Yönetim Kurulu kararıyla Mardin ili Derik ilçesinde üç farklı santralde toplamda 37 MWe kapasiteli arazi güneş enerjisi santrali kurulumu için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye başvuru yapılmış, yaptığımız başvurunun teknik değerlendirmeleri olumlu sonuçlanmış ve bağlantıya çağrı mektubu, ilgili dağıtım şirketi tarafından Şirketimize gönderilmiştir
Mardin ili Derik ilçesi arazi Ges yatırımı ile ilgili olarak Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına 17.09.2025 tarihinde başvuru yapılmış olup, ÇED Süreci başlatılmıştır.
Proje ile ilgili gerekli izinlerin alınması sonrası Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na ''Yatırım Teşvik Belgesi'' için müracaat yapılacaktır.
Planlanan projemiz tamamlandığında Şirketimizin mevcut Ges yatırımları ile birlikte elektrik tüketiminin yaklaşık % 100 'ünün karşılanacağını öngörülmektedir. Proje tahmini olarak 2026 yılı dördüncü çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.