Doğru tektir yanlış değişik şekillere girebilir. Üçüncüsü vicdanın sesini dinle.
Printable View
Cevap veren iki forumdaş ada thanks
Lakin cevaplar politik olmuş :)
Kardeşim dediğine seviyene inmem dermisin
Dersen kardeşim lafın ağız alışkanlığı derim samimiyetin ve iyimserliğin değilmiş demek
Ben KİRA kontratı imzaladığımda her ayın 5 iş nde vereceğim altına imza attım ama vermediğimde ne olur ben evsiz kalırım cezasını ben çekerim
80 milyondan bahsediyoruz ağızdan çıkan laflar basit olamaz kahvehanede konuşmuyor
Söylüyorsa yapacak Yapmıyorsa yalancı tersini yapıyorsa riyakardır
Dowara ne oldu da - 500 den + 500 puan yaptı
Ayasofya kutlamasımı
Bunlar pazartesi ters köşe yapıp akşam - 10 bin yapmazlarsa dahada bist düşmez
Ya coşku ya küskü
Ytd
Estağfurullah kardeşim samimiyim. Ama tartışmayı seviyesiz bir ortama taşımak istemiyorum. O yüzden.
Bak kardeşim tek tarafı eleştirirsen yanlış yaparsın. Ben siyaset konuşmuyorum. Ama bak bakalım KK'nın konuşmalarına daha adım bir Baykal amca gitmiş. Aday olmayacağım dedi. Pat iki gün sonra aday. Daha çok var da. Ekrem Bey'e bakalım dolmuş olayı vardı 40 kişi binmişti. Videosunu görmüştü.Tezgah vs.
Ya gerçekten bırakın siyaseti. Gelin borsa konuşalım. Siyaset konuşarak bir yerlere varamayız. Gidin bir topik açın orada akşama kadar yazın burayı kirletmeyin siyasetinizle. Ben bu yazıya kadar parti, siyasi bir isim ağzıma almadım. Burada insanlar siyaset okumaya gelmiyorlar. Ben siyaset yapacak olsam bir partiye girerim yaparım. Siz de öyle yapın.
Ama artık burayı kirletmeyin siyasetinizle.