Sağ taraftan sol kulağı tutarakdan faiz artırdık ve ucu açık.
Yani kaç faiz artırdık belli değil.
AMA Net arttırdık.
Printable View
Sağ taraftan sol kulağı tutarakdan faiz artırdık ve ucu açık.
Yani kaç faiz artırdık belli değil.
AMA Net arttırdık.
Aynen aklımda deli sorular; Parayı yatırdın bankaya dövizi de tutturamadın arttı aradaki farkı nereden ödeyeceksin hazineden bu sana yine yol su elektik ve en önemlisi ENFLASYON olarak geri dönecek, Bunun hesabını ( farkın) nasıl vereceksin millete. Hem vereceğin fark hangi süreler için geçerli olacak, vade nedir, hangi bankalar ve hatta bankalar TL mevduat için şuan kapışmaya başladı ve politika faizinden yukarıda faiz verip müşteri çağırıyor nasılsa devlete 7-8 baz fazladan aldıkları parayı veriyorlar aynı zamanda.. Bunu nasıl düzenleyeceksin serbest piyasa ekonomisinde.. Üfff onlar düşünsün veya yine bizi uyutsunlar
Yarın buna göre bakalım döviz satışı olurmu,olursa bir izdiham olur nakit sıkıntısı yaşanır,tabiki dövizi mevduat karşılığına çevirirse o başka,ama yine izdiham olur sıra bulamaz;bana zamanında 18 yıl önce bu yüksek fiattan bonoların alınışını hatırlattı,tabiki bizim gibi uyanıklarda tahvil bonoya yöneldi,zaten belliydi bonu faizlerinin düşeceği,faiz düştükçe bonolar yüksek kazanç veriyordu,çoklarını uyardım bunu yapın dedim kuyruklara girmeyin dedim,çoğu bankacı buna yönelmişti,üstelik uzun vadeye gerek yoktu 2 iş gününde işlem tamam oluyordu,2 gün içinde para hesapta oluyordu...1 sene içinde %40 olan faizler%25 olmuştu.
Bu millet, bu ortamda ,kolay kolay yastık altındaki dövizini çıkarıp da, güvenmediği adamın lafı ile götürüp bankaya teslim etmez..