super marketlerin kimisine ceza gelmiş gene.
Printable View
super marketlerin kimisine ceza gelmiş gene.
Tuncer bey i ben de takip ederim. Ama şu an ekonomi yönetimi dengeyi kaybetmiş durumda. Bu gece tv ye çıkıp nas var faizi sıfırlayacağım dese ne olacak? Kontrol dışı zamanlarda kontrollü yöntemler ile yatırım yapılmamalı
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir- iki yil sonra kurun 2 ya da 3 kati olacagini bilen hicbir yabanci yatirimci da gelmez ne dogrudan ne dolayli. Olan firsat bu firsat diyip kacar. İthalatci stok cekmek ister doviz talep eder. Ara mal/ ham madde ithalati patlar. Hane halkinin alacagi ithal urun talebi one cekilir patlar.
Almanci aglar, Turist Turkiye sok pahali yeah der.Ne olacak bunlar olur.
Bunlari karsilayacak doviz varsa kasada olur.
Ben 7 yi falan gectim. Dolar topigine de yazdim. 8 e 9 a indilrelim 1 yil tutalim kuru orada bakalim ne olacak. Denemesi bedava.
Şuanda bakacağınız tekşey PERŞEMBE merkezin yayınladığı bilgiler.
16-17-18 graf atanlar 24-25-26 savunuyordu, orada katalizör Katar hikayesi idi,
Şimdi aynı algı Teknikçi grafşörler kendi tarafından , temelci bademcukler TV tarafında algı ile manzara resimleri çiziyorlar:kahkah:
Ben perşembe verilerini ilk etap görmekten yanayım çözülme kimden yana , benjaminin gözündeki IŞIĞA bakıcam:drunk:
kolay gelsin
Evet doların 1 yıl önceki değeri artı üstüne enflasyon ekleyip, ülkemizin de yüksek risk primini ve durumunu ekleyip sonucu 7 TL bulana güler geçerim. Dolar 11 liraya düştü fiyatlara ilave zam yapılıyor hala.
Nasıl dolar 25 lira olacaklara hadi ya dediysek 7 lira olacak diyene de aynısını deriz.
Sanırım takipçi reytingi açısından biri 25 diyor biri 7. Uç fikirler ile insan çekmeye çalışıyorlar.
10.5-11 arası yılı kapatıp, ocak başından itibaren de 13 leri yoklayacağını nacizane düşünüyorum
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Habertürk tartışma programına geçeyim derken kanal numarasını bilmeyince geri geri gelirken akittv de bir haber gördüm İBB de çalışan terörist haberi. RTE de dile getirdi. Birde millet ittifaki cb adayı belirlemedi dedi. Eğer seçim varsa aksi bir sonuç çıktı. RTE seçimi iptal ettirecek maddi bir hata planı olmadan mi seçime gidecek. İlk turda bile olsa bunlar pılını pırtısini toplamak için zaman ister.
Yabancı turistlerin tatil tur paketini satın aldığı dönem bahar gibi en geç. Düşük kur istemez sanırım. Malum herşeyi yazın bolluğunda kapatacağız.