https://i.hizliresim.com/igykpxl.png
Resmi açıklama böyle. Yani şimdilik savaş falan yok.
Printable View
https://i.hizliresim.com/igykpxl.png
Resmi açıklama böyle. Yani şimdilik savaş falan yok.
Grok
@grok
Merhaba! Bu iddia hakkında yaptığım aramalarda, İsrail'in Yayladağı yakınında bir depoyu vurduğu ve MİT görevlisinin şehit olduğu yönünde güvenilir bir kaynak bulamadım. Resmi açıklamaları takip etmeni öneririm.
Doğrusu budur. Bataklıktan çıkacaksın.Alıntı:
Levant24
@Levant_24_
𝗧𝘂𝗿𝗸𝗲𝘆 𝗕𝗲𝗴𝗶𝗻𝘀 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗦𝘆𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗙𝗼𝗿𝗰𝗲𝘀 𝗨𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗡𝗲𝘄 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝘆 𝗗𝗲𝗮𝗹
According to the Middle East Eye:
📌 Turkey began training around 300 Syrian forces, mostly soldiers and some police, at two bases in central and eastern Turkey under the August security agreement.
📌 Turkey plans to train 5,000 Syrian personnel short-term, aiming for 20,000 medium to long-term.
📌 Turkish security forces started withdrawing from northern Aleppo after eight years, transferring equipment and supplies to the Turkish states.
📌 Bases in Azaz and Jarablus are being handed over to the Syrian administration security forces.
DeepL ile çevir
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
𝗧𝘂𝗿𝗸𝗲𝘆 𝗕𝗲𝗴𝗶𝗻𝘀 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗦𝘆𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗙𝗼𝗿𝗰𝗲𝘀 𝗨𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗡𝗲𝘄 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝘆 𝗗𝗲𝗮𝗹
Middle East Eye'a göre:
📌 Türkiye, Ağustos ayında imzalanan güvenlik anlaşması kapsamında çoğunluğu asker ve bir miktar polisten oluşan yaklaşık 300 Suriye askerine, Türkiye'nin orta ve doğu bölgelerindeki iki üste eğitim vermeye başladı.
📌 Türkiye kısa vadede 5.000 Suriyeli personele eğitim vermeyi, orta ve uzun vadede ise 20.000 Suriyeli personele eğitim vermeyi planlıyor.
📌 Türk güvenlik güçleri sekiz yıl aradan sonra Halep'in kuzeyinden çekilmeye başladı ve Türk devletlerine ekipman ve malzeme transfer etmeye başladı.
📌 Azez ve Cerablus'taki üsler Suriye yönetimine bağlı güvenlik güçlerine devrediliyor.
https://x.com/mcaglartekin/status/1965409041372549344
Linkte video var. Nepal, Çin ve Hindistan arasına sıkışmış bir ülkedir. Hükümet ve başbakan Çin yanlısı idi. Çin yanlıları giderse, Hindistan yanlıları gelir, başka seçenek yoktur. Fakat Hindistan'ın, Nepal'i Çin'den koparacak finansal ve askeri gücü yoktur. Bu yüzden olanlar Abd desteğiyle olmuştur. Fakat bölgede en etkili istihbarat teşkilatı, Pakistan istihbaratı ISI'dir. Pakistan, Çin yanlısı ama istihbaratına sızılmış olmalı. Feci bir darbe yediler burada. Pakistan, dünyadaki en güvenilmez ülkedir.Alıntı:
Çağlar Tekin
@mcaglartekin
Nepal'de interneti yasaklaması üzerine başlayan isyanda eşi yanarak ölen, konutu yakılan, parlamento binası ve parti genel merkezi de ateşe verilen istifa eden Başbakan Bahadur Deuba yakalandı, askerler halktan korumaya çalışıyor videoda...
https://x.com/mcaglartekin/status/1965393978083475666
Linkte video var.Alıntı:
Çağlar Tekin
@mcaglartekin
Nepal'de İnternet kısıtlaması üzerine başlayan, parlamento ve iktidar partisi binasının, Başbakan'ın konutunun yakılmasının ardından halkın eline geçen Maliye Bakanı da tartaklandı. Hükümet de istifa etmişti...
https://x.com/renasrnsss/status/1965475975548080558
Linkte video var. Olayın yukarıda yazılanlarla alakası yok. Bodrum'da bir kum ocağı almışlar, aralarında maddi bir anlaşmazlık çıkmış. Sonuç, videodaki gibi.Alıntı:
Rênas
@renasrnsss
Uzman çavuş kızına tecavüz ediyorlar. Çıt yok.
Polis çocuğunun kolunu kırıyor çıt yok.
Asker mezarlıkları tahrip ediyor çıt yok.
Birbirlerine karşı aslan kesiyorlar.
Allah belanızı versin.!!
https://x.com/tugberk37/status/1965513786779132372
Bu görüntüleri de izlemek lazım.Alıntı:
Tuğberk
@tugberk37
Amerika’da katledilen sığınmacı kızın yeni ve net görüntüleri yayınlandı.
Alıntı:
Grok
@grok
·
6s
Bu video, 22 Ağustos 2025'te Charlotte, Kuzey Carolina'da bir hafif raylı treninde yaşanan olayı gösteriyor. 23 yaşındaki Ukraynalı mülteci Iryna Zarutska, 34 yaşındaki Decarlos Brown Jr. tarafından sebepsiz yere bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli yaralandı ve birinci derece cinayetle suçlanacak. Olay soruşturuluyor.
https://x.com/ConflictTR/status/1965545038500520378
Linkte video var.Alıntı:
Conflict
@ConflictTR
🔴 ABD Temsilciler Meclisi’nde, 2024 yılında ABD ordusu tarafından hedef alınan UFO’nun görüntüleri ilk kez paylaşıldı.
ABD ordusunun Hellfire füzesi ile vurduğu UFO yoluna devam etti.
https://x.com/_geopolitic_/status/1965851790714482943
Linkte video var. İsrail yok olacak. Göklerden gelen bir mesaj vardır diyeceğim de...Alıntı:
Geopolitia
@_geopolitic_
🇺🇸⚡️- The moment Charlie Kirk was shot.
Viewer discretion is STRONGLY advised.
DeepL ile çevir
- Charlie Kirk'ün vurulduğu an.
İzleyicilerin dikkatli olması ŞİDDETLE tavsiye edilir.
https://x.com/ww3mediaa/status/1965778088429760793
her şey ne kadar hızlı değil mi? ''Siyasetçiler sokaklarda gezemeyecekler'' diye seneler önce yazmıştım.Alıntı:
Nepal Maliye bakanının linç edildiği anlar
Alıntı:
Suriye ordusu, PKK/YPG’li teröristleri yoğun bir şekilde vuruyor.
Doğruysa çok önemli haber. Yaşadığımız son olayların temel sebebi budur. Türkiye, Suriye'ye girmemeli, oradan bütün unsurlarını çekmeli. Bataklık orası.
TSK, zamanı gelince Doğu Kudüs'e girmeli. TSK, Doğu Kudüs'e girmeden, Yeni Roma kurulamaz.
Yaşlı adam değilmiş. Yaşlı adam, vurulanın babası gibiydi. İsrail daha da pervasızlaşacaktır, Abd kamuoyu yeniden İsrail tarafına dönecektir. Abd, İsrail'e desteğe devam edecektir. İsrail, muassır medeniyetin, pis işlerini yapmaya devam edecektir.Alıntı:
Terror Alarm
@Terror_Alarm
🚨🇺🇸 Just in: FBI arrests the real suspect for the horrific shooting today that took the life of Charlie Kirk.
DeepL ile çevir
🚨🇺🇸 Son dakika: FBI, bugün Charlie Kirk'ün hayatını kaybettiği korkunç silahlı saldırının gerçek şüphelisini tutukladı.
Ta ki İsrafil, sur'a üfleyene kadar. Göklerden bir sesin gelmesi ilazım, yoksa İsrail nasıl yok olsun?
https://x.com/MarioNawfal/status/1965930351651434972
Linkte fotoğrafı var.Alıntı:
BREAKING: NAME OF PERSON IN CUSTODY IN CHARLIE KIRK CASE CIRCULATES ONLINE
A columnist for the New York Post and Fox News reported that Zachariah Ahmed Qureshi is the person of interest detained after Charlie Kirk’s assassination in Utah.
Authorities have not confirmed the suspect’s identity.
Officials have only said that a “person of interest” is in custody, with no charges filed yet.
Source:
@karol
DeepL ile çevir
🚨🇺🇸 SON DAKİKA: CHARLIE KIRK DAVASINDA GÖZALTINDAKİ KİŞİNİN ADI ÇEVRİMİÇİ YAYINLANDI
New York Post ve Fox News köşe yazarlarından biri, Utah'ta Charlie Kirk suikastının ardından gözaltına alınan kişinin Zachariah Ahmed Qureshi olduğunu bildirdi.
Yetkililer şüphelinin kimliğini henüz doğrulamadı.
Yetkililer, henüz herhangi bir suçlama yapılmadan sadece "ilgili kişinin" gözaltında olduğunu söylediler.
Kaynak:
@karol
Daily Iran News
@DailyIranNews
In the next few hours, you’ll witness Tel Aviv burn! - Yemen
DeepL ile çevir
Önümüzdeki birkaç saat içinde Tel Aviv'in yanışına tanık olacaksınız! - Yemen
Alaattin AktaşAlıntı:
Aykırı
@aykiricomtr
·
8s
Necmettin Batırel:
Bir yazar bozuntusu "Enflasyonla yıllardır mücadele ediliyorsa demek ki ortada başarı yok" diyor. Bre cahil sıfır enflasyon olur mu? Başarının ölçüsü enflasyon değil, ekonomik büyümedir.
@Alaattin_Aktas
·
6s
- Malum şahsın sözünü ettiği "Yazar bozuntusu" benim.
- Malum şahsın alıntı yaptığı cümle de bugünkü köşe yazımın başlığı.
- Malum şahıs belli ki çok yoğun olduğu için ne demek istediğimi anlayamamış, aslında düşünse tabii ki anlardı.
- Malum şahıs yazımı okuyacak vakti de bulamadığı için benim sıfır enflasyondan söz etmediğimin de farkında değil.
Ve malum şahıs baltayı taşa vurmuş!
Daha bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyonu tek haneye düşürmeye kararlı olduklarını söyledi. Yani yıllardır bu konuda başarılı olunamamış ve bunun için mücadele veriliyor.
Buyur Necmettin Efendi, Cumhurbaşkanına ne diyeceksin?
Çok yanlış. Öyle bir fırtına geliyor ki, İsviçre'nin ayakta kalması mümkün olmaz. İsviçre'de Tow antitank füzesini satın alıp, evinize götürebilirsiniz. Kibar, nazik insanlar merhametsiz olurlar. Varlıklarında kayıplar oluştuğunda direk göçmenleri ''günah keçisi'' haline getirirler ve katlederler.Alıntı:
Etkili Haber
@etkiIihaberr1
·
8 Eyl
Nil Karaibrahimgil, eşi Serdar Erener ve oğlu Aziz Arif ile birlikte İsviçre’ye taşınma kararı aldı.
Siyasetçilere nefret, sadece Nepal'de yok. Nepal kadar olmasa da Fransa ve Arjantin'de de olaylar var. Fransa'da başbakan değişti ama asıl hedefleri Macron.
Türkiye'de devlet, doğru bir öngörüyle ve şeytani bir senaryo ile ön almaya çalışıyor.
Bir süper kahraman yaratılıyor. :)))))))))))))))))))))
İlla yurt dışına gidilecekse, ülke önerebilirim.
Öncelikle, dünyada, gelecek fırtınadan etkilenmeyecek bir alan yoktur. Göçmen olmak iyi değildir.
Nispeten daha az etkilenebilecek alan, bence Güney Amerika'dır.
Mesela burada Uruguay çok uygun görünüyor ama oraya Brezilya çöker. Aslında iyi görünen yerler, iyi değildirler.
Bence gidilebilecek uygun yer, Paraguay. Büyük şehirleri değil.
https://x.com/turkcedusunuyor/status...17185814663246
Linkte video var. TOGG'da ötv indirimi var.Alıntı:
Kasabadaki Yabancı
@turkcedusunuyor
Yorum hesabı
Toyota'dan devrim!
Toyota CEO’su Koji Şato açıkladı. 1600 km menzil + 5 dk’da full şarj. Alüminyum İyon batarya teknolojisi Toyota’yı pazar lideri yapar. TESLA ve BYD bu teknolojiyi yakalayamazsa sonları gelir. Bizim TOGG ne yapar hiçbir fikrim yok.
https://x.com/avionot/status/1965815757998346471
Linkte video var. Togg'un yeni binek aracı iyi gözüküyor.Alıntı:
Avionot
@avionot
Volvo S90’ın 2017’de meşhur olan çarpışma testi ile Togg T10F’in testi karşılaştırıldı.
Barack Obama
@BarackObama
We don’t yet know what motivated the person who shot and killed Charlie Kirk, but this kind of despicable violence has no place in our democracy. Michelle and I will be praying for Charlie’s family tonight, especially his wife Erika and their two young children.
DeepL ile çevir
Charlie Kirk'ü vurup öldüren kişiyi neyin motive ettiğini henüz bilmiyoruz, ancak bu tür iğrenç şiddetin demokrasimizde yeri yok. Michelle ve ben bu gece Charlie'nin ailesi, özellikle de eşi Erika ve iki küçük çocuğu için dua edeceğiz.
https://x.com/etkiIihaberr1/status/1965708558898778280
Bir mesajla kendini şerefli yapmış. İktidar medyasında gazeteci olsam, ''tam da bu zamanda eniştem beni niye öptü'' derdim.Alıntı:
Etkili Haber
@etkiIihaberr1
Ertuğrul Özkök:
"Ben muhalif medya şereflidir, iktidar medyası ********dir diye bir şey düşünmüyorum. Ben iktidara yakın bir gazeteci olarak kariyer yaptım.
İktidar medyasında çalışmak da onurludur ama doğru düzgün çalıştığında, vicdanını gaddarlıkların emrine vermediğinde."
https://x.com/tele1comtr/status/1965830819941069272
linkte video var.Alıntı:
Tele1 TV
@tele1comtr
Merdan Yanardağ 'Kılıçdaroğlu' pankartını yorumladı: Bu kadar kişiliksiz bir provokasyon görmedim"
Dr. Naim Babüroğlu
@NaimBaburoglu
·
6s
İsrail’de bazı yorumcular, Katar’dan sonra sıra Türkiye’de diyorlar: “Türkiye’deki Hamas hedefleri de vurulabilir. Geçmişte Türkiye'de bazı girişimler oldu, fazla ayrıntıya girmeyeceğim…”
-Çok tehlikeli bir tırmanış.
İşte bu şerrefsiz, Şeytanyahu öldürttü. Ortaya çıktığı anda, İsrafil Sur'a üfledi demektir.Alıntı:
Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו
@netanyahu
Charlie Kirk was murdered for speaking truth and defending freedom. A lion-hearted friend of Israel, he fought the lies and stood tall for Judeo-Christian civilization. I spoke to him only two weeks ago and invited him to Israel. Sadly, that visit will not take place.
We lost an incredible human being.
His boundless pride in America and his valiant belief in free speech will leave a lasting impact.
Rest in peace, Charlie Kirk
DeepL ile çevir
Charlie Kirk, gerçeği söylediği ve özgürlüğü savunduğu için öldürüldü. İsrail'in aslan yürekli bir dostu olan Kirk, yalanlarla savaştı ve Yahudi-Hristiyan medeniyeti için dimdik durdu. Onunla sadece iki hafta önce konuştum ve onu İsrail'e davet ettim. Ne yazık ki, bu ziyaret gerçekleşmeyecek.
İnanılmaz bir insanı kaybettik.
Amerika'ya duyduğu sınırsız gurur ve ifade özgürlüğüne olan cesur inancı kalıcı bir etki bırakacaktır.
Huzur içinde yat, Charlie Kirk
Charlie Kirk
@charliekirk11
Islam is the sword the left is using to slit the throat of America.
DeepL ile çevir
İslam, solun Amerika'nın boğazını kesmek için kullandığı kılıçtır.
https://x.com/WallStreetApes/status/1965144047368241313
Amerikan yaşam tarzının sürdürülebilmesi için, 1960'larda üretilen ve tüm dünyaya satılan, sanayi ürünlerinin aynen bugün de üretilip, satılması gerekirdi. Otomobil üretiminden örnek verelim, Amerikan otomobilleri, 1970'lere kadar sanat eseri gibiydiler.Alıntı:
Wall Street Apes
@WallStreetApes
Charlie Kirk says the Left will use Islam to bring down America
“The spiritual battle is coming to the West and the enemies are woke-ism or Marxism combining with Islamism to go after what we call the American way of life”
“The American way of life is very simple. I want to be able to get married, buy a home, have kids, allow them to ride their bike till the sun goes down, send them to a good school, have a low crime neighborhood, not to have my kid be taught the lesbian, gay, transgender garbage in their school. While also, not having them have to hear the Muslim call to prayer five times a day. That's important.”
“These two threats are combining forces to come after us.”
DeepL ile çevir
Charlie Kirk, Sol'un Amerika'yı yıkmak için İslam'ı kullanacağını söylüyor
"Ruhsal savaş Batı'ya geliyor ve düşmanlar, Amerikan yaşam tarzı olarak adlandırdığımız şeyin peşine düşmek için İslamcılıkla birleşen uyanıklıkçılık veya Marksizm'dir"
"Amerikan yaşam tarzı çok basit. Evlenebilmek, ev alabilmek, çocuk sahibi olabilmek, güneş batana kadar bisiklet sürebilmelerine izin verebilmek, onları iyi bir okula gönderebilmek, düşük suç oranına sahip bir mahalleye sahip olmak, çocuğumun okuldaki lezbiyen, gey, transseksüel saçmalıklarını öğrenmesini istemem. Ayrıca, günde beş vakit Müslüman ezanını dinlemek zorunda kalmamalarını da isterim. Bu önemli."
"Bu iki tehdit güçlerini birleştirerek bize saldırıyorlar."
1970'lerde Almanlar, Amerikanları geçtiler. Amerikan araçlarının kaliteleri hızla düştü.
1990'ların ortalarından itibaren de Japonlar Almanları geçtiler.
Şimdi Çinlilerin ataklarını izliyoruz.
O ********in sol dediği ve marksizmle özdeşleştirmeye çalıştığı, Abd'deki Demokrat- Küreselciler.
Olayın Marksizm'le, İslam'la bir alakası yok.
Çin halkı, tek tip elbise giyen, bisiklete binen insanlardan oluşuyordu. Komunizm tüketime izin vermiyordu.
İslam ise ''bir lokma, bir hırka'' idi. Tüketim yoktu.
Bu iki alanı tüketime açan, işte bu ********in sol dediği Kapitalist-Küreselcilerdir.
Çünkü Kapitalizmin, Batı'da büyüyecek bir alanı kalmamıştı. Yeni tüketicilere ihtiyacı vardı.
Çin ve İslam dünyası bu sebeple tüketime açıldılar. Küreselci-Kapitalistler üretim bantlarını, fabrikalarını bu bölgelere taşıdılar.
Bunu yapmasalardı ne olacaktı?
İşte bunu Vladimir İlyiç Lenin, artı ürün teorisiyle açıklamıştır:
Kapitalizm bunu yapmasaydı, Kapitalizm gelişimini tamamlayamadan önce Sosyalizm'e sonra da Marksizm'e doğru hızla evrilecekti.
Bu, Batı Medeniyeti'nin de çok önceden çökmesi anlamına gelirdi.
Geberen ******** ''günah keçisi'' arıyor. Suçlu İslam ya da Marksizm değil.
Asıl suçlu, vahşi Kapitalizm'dir.
Artunç Kocabalkan
@DrKocabalkan
Mal olmayın mal alın malınıza sahip çıkın .
yoksa bir bir geliyor ...
Köprü satışları
Tamamlayıcı emeklilik mecburi düzenlemeleri
Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Yönetmeliğinde Değişiklik
Fahiş faiz var
Faiz indir
Mal olmayın mal alın malınıza sahip çıkın .
Damlaya damlaya damlakend olursunuz
Biriktirmeyin harcayın
Yoksa cebinizdeki de gidecek
https://bsfinans.com/arazi-ve-arsa-d...i-icin-anlami/
Alıntı:
Prof. Dr. Dr. Kaan Yılancıoğlu
@drkaanyl
Ben bugün Profesör oldum!
Alıntı:
Neslihan Bucak Y.
@bucak3
·
43d
Canım oğlum beni gururlandırdın.ayrıca bu ünvanı hakkınla almak ayrı bir gurur. yolun hep aydınlık olsun.🙏
@drkaanyl
·
40d
Çok teşekkür ederim Annem bugünlere senin emeğin ile geldim. 🙏🧿
Bugün aşı olmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. O dönemde, aşı olmamda en önemli etkenlerden biri Kaan Hoca'nın tweetleriydi.Alıntı:
unknownerror
@unknownerror016
·
23d
tebrikler . 2 ayrı alanda mı dr. sunuz?
@drkaanyl
·
14d
Evet hem Moleküler Biyoloji ve Genetik hem Adli Bilimler doktoram var..
unknownerror
@unknownerror016
·
12d
ünvanınızda ki çift "dr." kısaltmasının sebebi bu sanırım. daha önce hiç rastlamamıştım. tekrardan tebrikler. 👏
Samimi olduktan ve doğru bildiğini söyledikten sonra hiç önemi yok. Ben inanıyorum samimi olduğuna.
Tebrikler...Hayırlı olsun değerli hocam.
Bu topraklarda 1000 senedir hainlik yapılıyor. Bu memleketin hayrına olan, Chp'nin bölünmesidir. Hainlerle aynı kaldırımda yürünmez. Hükümetin baskısıyla, Chp'yi geri de alabilirler. Hiç önemli değil, istifayı basıp yolunu ayıracaksın.Alıntı:
Izzet Capa
@izzetcapa
Kadıköy mitinginde binlerce vatandaş “Gürsel hain” sloganı attı.
Tertemiz bir parti kurulur. Burada önemli olan hainliği görmek, hainliği kimlerin yaptığını anlamaktır. Herkeş gördü, herkeş anladı.
:))))))))))))))
İmamoğlu bizim süper kahramanımızdır...
https://x.com/RusenPress/status/1965889199279632492
Linkte fotolar var.Alıntı:
RUSEN || Press
@RusenPress
2004 doğumlu Türk vatandaşı Mustafa Efe Ünsal’ın İsrail ordusunda görev yaptığı ve Gazze soykırımına katıldığı belirlendi.
Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nde fotoğrafları var.
Ünsal'ın Büyük Birlik Partisi'de Tanıtım ve Medya Görevlisi olarak görev aldığı biliniyor.
Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları eski Genel Başkanı Meryem Ünsal'ın oğlu Mustafa Efe Ünsal'ın İsrail ordusunda görev aldığı ortaya çıktı.
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
17d
Merkez Bankası 250bps ile faizi 40,5%'a indirdi.
Doğru ve geç kalınmış ve siyasi karmaşa ile tekrar ertelenmiş karar
Her gün yüksek faiz ve reel değerli TL ile yaratılan ve kar topu gibi büyüyen, USD talebi yaratabilecek birikimi kesme zamanı geldi geçiyor
Enflasyonu yaratan artık bu yüksek faiz (MB nin parasallaşmasıy yolu ile getirilerle harcama, finansman maliyetleri)
Dolar talebi faiz dolayısıyla değil
Siyasi karmaşa dolayısıyla
Izzet CapaAlıntı:
Gürsel Tekin
@gurseltekin34
·
50d
Allah herkesi yalandan, talandan, sahte dostlardan korusun. Bugün can yoldaşımın acı günündeyim. İnsanlık, sadece zor günde belli olur. Sizi insan olmaya davet ediyorum.
@izzetcapa
·
49d
Gürseeeel naş canım naş…
Akp dönemi bitmiştir.Alıntı:
Kadıköy’de bu akşam 125 binin üzerinde yurttaşın bulunduğu açıklandı.
İmamoğlu bizim süper kahramanımızdır...
Şamil Tayyar
@samiltayyar27
Can Holding’e bağlı Show TV, Habertürk ve Bloomberg dahil 121 şirkete el kondu.
Holding, 254 milyon liralık suç gelirini aklamak, 88 milyar liralık kaynağı belirsiz geliri kullanmakla suçlanıyor.
Suç örgütü kurmak, dolandırıcılık, kaçakçılık ve kara para aklama iddiasıyla patronlar dahil 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Operasyonu önlemek için son günlerde kendini paralayan çok kişi oldu, güçleri yetmedi.
Örgüt üyelerinin ‘yargının tanrısı’ diye tanımladıkları dostlarının gücü de kifayetsiz kaldı.
‘Ağabey’ dedikleri Kenan Tekdağ’ın gözaltına alınması, tutuklu avukat Rezan Epözdemir’in bile gardını düşürdü.
‘Beni kurtarın yoksa konuşurum’ dercesine aba altından sopa gösterdiği sosyal medya paylaşımını kaldırdı.
Velhasıl, yeni sürprizlere açık, cesurca, büyük bir operasyon.
İzleyelim.
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
41d
Bütün dikkatler İstanbul’dayken, CHP’li Konya Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, bugün AK Parti’ye katıldı.
Ustaoğlu’nun istifasına ilişkin açıklama yapmadığı, CHP’li yöneticilerin telefonlarına çıkmadığı ifade ediliyor.
Seydişehir, 30 yıl sonra CHP’ye geçmişti.
Alexander Dugin
@AGDugin
·
Charlie Kirk’s Death and the Coming Civil War
Alexander Dugin presents Charlie Kirk’s assassination as a turning point, with MAGA uniting in rage, liberals celebrating, Ukraine rejoicing, and America sliding towards civil war.
DeepL ile çevir
Charlie Kirk'ün Ölümü ve Yaklaşan İç Savaş
Alexander Dugin, Charlie Kirk suikastını bir dönüm noktası olarak sunuyor; MAGA'nın öfkeyle birleştiğini, liberallerin kutlama yaptığını, Ukrayna'nın sevindiğini ve Amerika'nın iç savaşa doğru sürüklendiğini söylüyor.