Düşen armut lardan toplamaya başladık...poltk 36.500, %7 aşağıdan x tl kadar aldık....sabırla beklemeye devam...güzel fırsatlar gelecek gibi...bu alım hedge pozisyondan gelen karlarla yapıldı.
Printable View
Düşen armut lardan toplamaya başladık...poltk 36.500, %7 aşağıdan x tl kadar aldık....sabırla beklemeye devam...güzel fırsatlar gelecek gibi...bu alım hedge pozisyondan gelen karlarla yapıldı.
Kumarbaz ruhlu insanlar her şeyle kumar oynayabilirler...mesela bazıları hayatını bile riske atıp, kumar mevzusu yapabilir.
Kumar nedir, aşırı risk ile büyük getiri, büyük kayıptır kumar...Olay zihniyetle alakalı yani.
Borsada, yatırımcı gibi işlem yaparsan, yatırımcı olursun...kumarbaz gibi işlem yaparsan kumarbaz olursun...bu kumarı domino oynarken, ya da tavla ile de oynayabilirsin...ütmek tabiri çocuklar misket oynarken kullanılır, kumarın daha light versiyonu, giriş seviyesi.
hayatımda piyango bileti almadım, iddia bile oynamadım...ruhumda kumarbazlık yok galiba.
not: varant için neden kumar gibi dedim...piyasa likit değil...piyasa yapıcı bazen kotasyon vermiyor, alım-satım arası marjlar azalıyor...vsvs...oturmamış pşyasalarda ne kadar yatırımcı gibi işlem yaparsan yap, kontrol edemediğin riskler nedeniyle kumara dönüyor iş.
kumar demişken menderes bir taban daha yedi. bir haftada %35 eridi.
Arkadaslar pay sahibi oldugum sirketin genel kurula katılmak icin araci kurumdan evrak almak gerekiyor mu? Yoksa direk gidebiliyor muyuz?
Hoş buldum. Teşekkür ederim.
Puanlama mobilde gözükmüyor. En altta full site seçeneği yapınca gözüktü. Konunuz 5 yıldızdan fazlasını hakediyor. Herkesin eline sağlık
Kazandığı parayı yarın yokmuş gibi har vurup harman savuranlara ders diye okutulacak bir yazı.
Size diyecek bir şey yok yalnız tasarruf edebilmek amacıyla para konusunu çok sıkıp hayat kalitenizi çok düşürmemenizi öneririm. İnsan dünyaya da bir kere geliyor, ne kadar yaşayacağımız da belli değil, hayatın zevklerinden mahrum kalmamak, mümkünse sıkıntı çekmemek, para harcamak da lazım. Önemli olan dengeyi tutturmak, akıllıca harcama yapmak, israf etmemek.
Size başarılar diliyorum..