Aslında gübre yöneticilerine bu 2 3 yıllık şerefli milli yerli yönetim tarzını bir adım öteye götürüp bedelli sermaye artışı yapmaları yakışır bu o..... larına.
Kulağımızın arkası kaldı bir tek sıra oraya da gelir bu gidişle
Printable View
Aman de ortak bedelli yaparlarsa kilit vursunlar fabrikaya
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY ve aselsan hariç diğer kamu ile ilişkili hisselerin şirketleri yatırımcıyı düşünerek hareket etmez ya da yönetilmez. Nitekim Halkbank, Vakıfbank, emlak konut, Gübretaş hisse değerleri artık çöp seviyelerindedir. Ayrıca mevcut siyasi yönetime yatırımcı güveni sıfır noktasındadır. Bu siyasilerin atadıkları yöneticiler tamamen sadakat ve biat kriterlerine göre atanmaktadır. Gübretaş daha önce zarar eden negmar şirketindeki hisselerini satmak isterken bir anda bu şirkette hisselerini artırması açıklamaya muhtaç bir konudur fakat bu şirket yatırımcısını zaten umursamayan bir şirket. Bakın bunların İskenderun’da bir limanı var ve inanın onyıllardır bir çivi bile çakmadılar artık binalar depolar yıkılmak üzere. Böyle bir şirkete ortak olduk. Yanlış yere yatırım yaptık ama artık giren şemsiye açılmayacak boyuta geldi. Bir ümit belki özelleşirse ya da mevcut siyasi güç değişir de bu kuruma işin ehli insanlar atanırsa birşeyler olur. Onun dışında umutsuzca hergün paramızın eriyişini ve bizi nasıl soyduklarını izliyoruz. Bu hisseyi hergün takip edersen kafayı yersin.
Ortak eline sağlık çok güzel analiz etmişsin bu milletin diline düşmeliki hükümet buna çare bulmalı şirket 319 mil teşvik aldı bunu fosfatta kullanmazsa vay halimize ...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak üçyüze beşyüze olsa coktan yaparlardı cok para lazım ülkenin birsenelik fosfat a ödediği para lazım
500.600milyon dolar. Oda bu yönetimle zor ibrahim bey tvlerde faiz yüksek yatırım olmazdedi faizler şimdi iki katı adamlar calışmıyo aman başımıza bi işgelir diye maaş yatıyo niye riks alsın.. Capsız beceriksiz yönetiçiler
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gübretaş hissesinden almaya başladığımda keşke google ye GÜBRETAŞ YOLSUZLUK yazsaydım hiç bulaşmazdım bu pisliğe. Sayfalarca tuhaf tuhaf yazılar çıkıyor. Araştırmadan yaptığım yatırımın ceremesini çekiyorum şu an. Yöneticiler çok rahatlar çünkü hesap soran yok.
Eğer mevcut iktidar değişsin ve bu şirketi adam akıllı incelesinler deve yüküyle götürdükleri tek tek çıkacak kamuoyuna.
Bu kadar pisliğin içinde saplandık kaldık o yüzden çıkamıyorum bataklıktan. Battığımı bile bile bekliyorum. O yüzden gözden çıkardım bu yatırımı yok gibi sayıyorum artık.
Acı yok rocky.
Onu bunu bilmem 3 altı toplarim...
7.60 maliyetle 2015 ten belli bekliyorum hiç maliyet düşürmedim iyikide düşürmemişim bu fiyatlardan maliyet düşürmek ne kadar mantıklı 319 mil teşvik alan şirket hisseyi yukarı çekermi ...bazı beklentiler gerçekleşirmi yorumlarsanız iyi olur şimdiden teşekür ederim ...yatırım tavsiyesi değildir...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.