yasak kararıda bilinçli alınmış bence operesyon habercisi o karar kimse kağıta bulaşmasın diye..parası olan alsın .
Printable View
yasak kararıda bilinçli alınmış bence operesyon habercisi o karar kimse kağıta bulaşmasın diye..parası olan alsın .
Şirketlerinin Blançolarını açıklamadan evvel hisselerinin fiyatlarını yükseltiyorlar bizde o fiyatlardan satamıyoruz blançolar iyi gelirse artık yürür gider olması gereken fiyatlara diye umutlanıyoruz zaten maliyetler mevcut fiyatın iki katı şeref,haysiyet,namus,terbiye,haya yoksunu spekler ve patronları yatırımcı psikolojisini iyi analiz etmişler her zamanki gibi vurgun üstüne vurgun yapıyorlar soyuyorlar bizleri peki kar açıkladılar hisseler neden yükselmiyorda olumlu habere ters orantılı hareket edip düşüyor bunlar gerçekten..
Ne oldu şimdi hani kar açıklamış oç hisse fiyatı yükselecekti 0.83 krş 0.78 krş geri gelme sebebi alt boşlukları dolduruyordu ..Şimdide taban yaptı sebebi nedir bilen arkadaş varmı neyin peşinde koşuyor bu iblisler verdikleri sıkıntılar,kayıplar yetmedimi amerikalı micin..
çakallar çakallar yatırımcının cebine gözünü dikmiş paraperest omurgasız yaratıklar diyecegim ama omurgasız canlılara hakeret olacak litaratürde ismini bulamadıgım canlı türü diyeyim en iyisi .. her türlü fırıldak çeken tayfa tezgah kurulmuş .... yem olmayın demiştinm uyardım .... yine uyarıyorum yem olmayın goy goycu takımına ...şimdi diyeceklerki tam çıkış başladı savaş çıktı geçin bunları bunlar zaten bu durumları kollayan adamlar... tesadüf filan değil yaniii
çok bilinmezler dönüyor erzincan sen 64 den sat diyordun kağıt 83 gördü geç bunları yarın her fiyat bedavadır bana göre..
Alel acele 0.83'ü gösterip aynı hızla geri vitese takmasında bu günkü şeytanlık yatıyormuş meğer ..Allah'ın azabı ,mücahit Ören'in ,buradaki destekçilerinin , sipeğinin üstlerine olsun çünkü alın teri paramızı bilinçli,hileli bir şekilde çalmış,gasp etmiştir..
Görünen p/d 0.89 bu seviyenin altında her fiyattan alınır.Bu tür hisseler de ne grafik olur nede stoplos olur bütün ekonomi dergileri tersini savunsada en iyi yöntem ağırlıklı ortalama yöntemidir düştükçe alacaksın yeterki hisse batmasın bir gün kazanırsın.