-
yazgatlı maradonada aynını diyor.. fizyon kaynagı yapmadan önce dusunuyorum. kaynak makınasını kanala nasıl yerleştırırım. hava sıcaklıgına göre fızyon zamanı ne olur gıbı bır takım seyler soyluyor. elındekı makına ıle havalı duruyor. cern de atom çarpıştırması yapacak adamların havası var.. birde fizyon felan deyınce havalı oluyor. aslında bildiğiniz ısıtıcıyla ıkı plastık boruyu birbirine kaynatıyor...tabi maradona gel kaynak yap maradona git kör tapa felan getir deyincede biraz insan üzülüyor. maradonaya iş buyurdum diye ama ekmek parası işte..ama tanjunun lafını etmeyin bana sinirlerim zıplıyor tokatcı benim akrabamı güzel tokatladı. özel yaşam felan değil bildiğin tokatcı.
-
Valla abi eski kaynak makineleri başa acayip bela :))
Nereli olursan ol
Argentina Yozgat Akdağ madeni hiç farkmaz:)))
Uğraşır durursun
O yüzden diyom ya
Topu yada işi ilk alış diye
Öyle iş alırsan öyle olur da uzun hikaye burda sayfalara sığmaz pek
Nerden nereye
Şahsi fikrim
Koronayla yaşamaya alışmaya çalışma yönünde
Bugün yarın aşı bulduk bulmadık Çok inanasım yok
Bu ghebreyesus a da tam inanmıyom
Kamunun önüne çıkıp
Aydınlatıcı bi beyanı yok
Hep kem küm
-
rahmetli naim sületymanoglunu da görmüştüm bir kere ankarada gençliğimde. bir barda arkadaşın doğum günüydü serde gençlik var içeriye bir kaban girdi yakaları kukrlu kanadalılar giyer veya orda karlı memleketlerdeki adamlar fargo filimindede görmüştüm o kabanlardan ..önce kaban yürüyor zannettim. hafiftende alkolluyum. birde baktım kabanın içinde naim suleymanoğlu rahmetli..o bar senin bu bar benim gezerdi herhalde.onun bir yamugunu duymadım alkolden başka .o kadar yükleri kaldırdı ..şöhreti kaldıramadı..
-
Allah dağına göre kar versin
Hep derim Alkol fenadır
O yüzden ağzıma sürmem
İçi seni dışı beni yakar
-
zaten benımkıde gençlık yıllarındaydı. 20 yıl oldu bende agzıma sürmem.. ondan oncede ıste boyle bekar iken sosyal ortamlarda tek tuk.
-
Naim yürekli insandı palmet. Hakka yürüdü o da. Demek ki neymiş;
Ne kadar kaldırırsan kaldır,
Yürürsün bir gün Hakk’a,
Ne kadar sallarsan salla,
Don’a düşer son damla.
Damlaya damlaya da göl filan olmaz. Misal evden 1 hafta tatile gittin. 5 sn de bir damla akıtan musluğun altına bir leğen koydun diyelim. Gelene kadar leğen anca dolar. Dolmaz bile belkim. Hani göl? İnsan ömrü yetmez zati o musluk da çürür. Borular , musluk yani tüm tesisat altın olsa çürümüz gerçi. Dayanıklı metal gerekir.
Hoş geldin bu arada.
-
Horoza siyah rengi veren veren pigmenti , bitkilere yeşil rengi veren meşhur pigment klofile sorsak bilir bence. İkisi de pigment sonuçta
-
RTALB şirketini de boşver. Moruk müdürümün hissedarı olduğu TBL ( Twisted Balls Limited ) şirketini bir incele derim. Kanada borsasında işlem görüyor. Onda gelecek olmasa Moruk müdürüm yatırım yapmazdı