Hısse düşeni kırdı bakalım pazartesi nasıl bır performans sergıleyecek. Enerjı yatırımı kap a duserse brut te iyi prım yakalar
Yatırım tavsıyesı degıldır
Printable View
Hısse düşeni kırdı bakalım pazartesi nasıl bır performans sergıleyecek. Enerjı yatırımı kap a duserse brut te iyi prım yakalar
Arkadalar hısse ıner cıkar ama bırbınızı kırmanın anlamı yok.
20 TL den 80 lere geldı 6 ayda baska bır hıssede olsak ortalık kan revan ıcınde olacak sanırım
Emsal sirketler de 120 den 80 e 60 a dustu bugun o düşüşün %500 üzerinde işlem görüyor sabırla bekleyin
kardeş konu hisse değil ki
kafasında bir kurgu yazmış torki joe diye
gidiyor geliyor onu yazıyor geb deyip duruyor
iş bilse zaten inerkende çıkarkende iyi para kazanır
benim elimdeki lotu bilse her kademede kazandığım parayı görse
çok kazandım deyip borsayı bırakacak adam
gelmiş burda dikleniyor elinde 3 kuruş hisse var
ya kendisi vahit yada vahitin başka bir örneği
Arkadaşlar buradaki tüm dostlar bu güne kadar hep saygı çizgisini korudu ve bir aile gibi katkılı yorumlar yaptılar sayın demlikeyf. Eblek.yigit ve diğer arkadaşlar. Ben belki en küçük ky.nizim sma hep dostane bir ortam gördüm. Dilerim portföy büyüklüğüne değil gönül zenginliği ile sohbetlerimiz devam eder.
Burada basindan beri bekleyen arkadaslar birbirini taniyor, hisse net diger platformdaki investingdeki canli bomba tiplerin olmadigi kaliteli bir Platformdur 2000 lerden beri takip ederim,
Halende oyle biraz sakinlik var eskiye göre ama umarim bundan sonrada saygi sevgi hosgörü ve esprilerle devam eder,
Birazda geyik bizim gibi uzun vadeciler icin iyi oluyor..
Demli kardesimi buradan sevgiyle aniyorum..
Efe Dostum , TürkiyeTürkiye kidemli dostum 200 lerden , unlu broker teknikci yigit35, emeklinbabamiz cbgül ve ismi i hatirlamadiklarim,
Biz beraberiz 1 olur 1000 olur hepimiz ortagiz..
matrikse Erbos detayina uzun vade Eblek Eblek bakacagim..